علت داغ شدن کف پا چربی خون

علت داغ شدن کف پا چربی خون؛ بالا بودن میزان کلسترول و تری گلیسیرید

یکی از بیماری‌های شایعی که این روزها برخی از افراد با افزایش سن و سبک اشتباه زندگی خود به آن مبتلا می‌شوند، چربی خون است.‌ این بیماری به سبب افزایش میزان کلسترول و تری گلیسیرید به وجود می‌آید.

چربی خون رگ‌های قلب و مغز را تنگ کرده و خود را با علائمی مانند خستگی، خواب آلودگی و داغی کف پا نشان می‌دهد. با ما همراه باشید تا در مورد علت داغ شدن کف پا چربی خون از نظر متخصص سوزش کف پا بیشتر برای شما بگوییم.

علت داغ شدن کف پا چربی خون

آنچه در این مقاله می خوانید :

آیا به راستی علت داغ شدن کف پا چربی خون است؟

چربی خون یکی از بیماری‌های مهمی است که باید همواره از سوی ما جدی گرفته شود. چرا که ممکن است سلامتی ما را به خطر انداخته و باعث بروز بیماری‌هایی مانند سکته قلبی یا مغزی گردد. بدون شک چربی‌ خون خود را با علائمی نشان می‌دهد و ما توسط این علائم می‌توانیم به وجود این بیماری در جسم خود پی ببریم.

یکی از مهم‌ترین نشانه‌های این بیمار، داغی و سوزش کف پا و چربی خون است. ممکن است برای برخی از افراد این سوال به وجود آید که آیا در همه شرایط، علت داغ شدن کف پا چربی خون است؟

در پاسخ باید بگوییم داغ شدن کف پا علل متعددی دارد؛ در واقع بسیاری از بیماری‌هایی که جسم ما با آن مواجه می‌شود، علائم خود را با داغ شدن و سوزش کف پا نشان می‌دهند. به عنوان مثال مشکلاتی مانند نوروپاتی دیابتی، یائسگی، ابتلا به بسیاری از عفونت‌های قارچی، نارسایی کلیوی، کم کاری تیروئید، زیاده روی در مصرف الکل و همچنین کمبود برخی از مواد غذایی در رژیم روزانه، همگی از جمله علل داغی کف پا به شما می‌روند.

بنابراین نمی‌توان به طور قطع و یقین به این نتیجه رسید که علت داغ شدن کف پا چربی خون است. در این زمینه، تنها یک پزشک متخصص می‌تواند نظر قطعی بدهد. او با بررسی سوابق پزشکی شما و همچنین انجام برخی از آزمایشات و بررسی‌های دقیق، می‌تواند به شما بگوید که آیا علت داغ شدن کف پا و سوزن سوزن شدن آن، چربی‌خون است یا خیر؟

چه پارامترهایی باعث افزایش چربی خون می‌شوند؟

قبل از آن که مبحث خود را در زمینه علت سوزش کف پا و چربی خون ادامه دهیم، اجازه دهید به برخی از مهم‌ترین مواردی که باعث افزایش چربی‌خون می‌شوند اشاره کنیم:

  • کمبود برخی از مواد غذایی و به خصوص استفاده نکردن از مواد غذایی حاوی فیبر مانند سبزی و میوه
  • مصرف بیش از اندازه مواد غذایی چرب یا فست فود
  • سرخ کردن مواد غذایی به جای آبپز یا بخار پز کردن آن‌ها
  • مصرف مواد غذایی ناسالم مانند نوشابه، سس‌های پر چرب، آجیل‌های بو داده و یا مصرف بیش از اندازه تخم مرغ، ماکارونی و برنج
  • استفاده از روغن‌های ناسالم برای پخت غذاها (به عنوان مثال استفاده از روغن جامد یا مایع به جای روغن زیتون، روغن حیوانی، روغن کنجد و…)
  • قرار گرفتن در موقعیت‌های استرس زا که به اصطلاح چربی‌خون عصبی نامیده می‌شود.
  • انجام ندادن فعالیت‌های ورزشی سبک مانند پیاده روی در طول روز
  • ابتلا به بیماری یبوست
  • اختلال در عملکرد کبد

سوزش کف پا و چربی خون چه ارتباطی با همدیگر دارند؟

ممکن است برای شما نیز این سوال به وجود آمده باشد که سوزش کف پا و چربی خون، چه ارتباطی با همدیگر دارند؟ تحقیقاتی که دانشمندان در طول سال‌های اخیر انجام داده‌اند، تا حدودی می‌تواند به این سوال ما پاسخ دهد. این نتایج بیانگر آن هستند که چربی‌خون ، نه تنها باعث غلظت خون می‌گردد، بلکه آن را سنگین نیز می‌نماید.

به همین سبب خون نمی‌تواند به خوبی در رگ‌ها جریان داشته باشد. این موضوع باعث ایجاد اختلالاتی در خونرسانی و همچنین اکسیژن رسانی به بافت‌های بدن می‌گردد. در چنین شرایطی است که فرد ممکن است علائمی مانند سنگینی، خواب آلودگی، احساس کوفتگی در بدن و همچنین سوزش و داغی کف پای خود را تجربه کند.

بدون شک در برخی از مواقع، علت داغ شدن کف پا چربی خون است و نمی‌توان منکر این واقعیت شد. این سوزش و داغی در هنگام شب ممکن است بیشتر شد. چرا که در هنگام شب جریان خون در رگ ها کندتر می‌شود؛ همچنین چربی موجود در خون، اکسیژن رسانی به اندام‌های تحتانی بدن به خصوص پاها را با اختلال مواجه می‌کند. در چنین شرایطی است که فرد سوزش و داغی بسیار زیادی را به خصوص در هنگام خواب در جسم خود احساس خواهد کرد.

با روش‌های تشخیص علت داغ شدن کف پا و سوزن سوزن شدن آشنا شوید

همان گونه که اشاره کردیم، داغی کف پا علل بسیار زیادی دارد؛ بنابراین نمی‌توان با داغ شدن و سوزن سوزن شدن کف پا، به صورت قطع و یقین به این نتیجه رسید که به بیماری چربی‌خون مبتلا شده ایم. در چنین شرایطی یک پزشک می‌تواند به ما کمک کند. خوشبختانه آزماشاتی که توسط آن می‌توان به وجود یا عدم وجود چربی خون در جسم پی برد بسیار ساده است. کافی است شما به یک پزشک عمومی مراجعه کنید تا با تجویز یک آزمایش خون ساده، این بیماری را در جسم شما تشخیص دهد.

اما اگر علت داغ شدن کف پا و سوزن سوزن شدن آن در اثر چربی‌خون نباشد، ممکن است نیاز به انجام آزمایشات و بررسی‌های بیشتری باشد. در چنین شرایطی پزشک ابتدا کف پای شما را با دقت معاینه خواهد کرد. سپس سابقه بیماری‌های قبلی شما را بررسی نموده و همچنین از شما سوال می‌پرسد که آیا الکل مصرف می‌کنید یا خیر؟ تمام این موارد به پزشک کمک می‌کنند تا به خوبی به علت داغی کف پای شما پی برده و درمان‌های لازم را برای شما تجویز نماید.

علت داغ شدن کف پا چربی خون چیست و چه کسانی در معرض ابتلا به آن قرار دارند؟

تا اینجای مطلب، به نکاتی پیرامون علت داغ شدن کف پا چربی خون اشاره کردیم و در مورد آن به طور کامل توضیح دادیم. حال می‌خواهیم ببینیم چه کسانی بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به داغی و سوزش کف پا و چربی خون قرار دارند؟ خوشحال می‌شویم اگر همچنان ما را تا انتهای مطلب همراهی کنید:

1) افرادی که به رژیم غذایی خود بی توجه هستند

هیچ چیز به اندازه مصرف غذاهای ناسالم نمی‌تواند ما را در معرض ابتلا به بیماری چربی‌خون قرار دهد.‌ افرادی که بیش از اندازه از غذاهای فست فود، غذاهای سرخ کردنی و چربی های ناسالم استفاده می‌کنند، بیش از پیش در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند.

2) بیماری‌هایی که باعث افزایش کلسترول خون می‌شوند

گاهی اوقات ابتلا به برخی از بیماری‌ها، می‌تواند باعث افزایش کلسترول خون گردد. کلسترول خون نیز به عنوان یکی از مهم‌ترین علت داغ شدن کف پا چربی خون مطرح می‌باشد. افرادی که به بیماری‌هایی مانند دیابت، کم کاری تیروئید، سندرم تخمدان پلی کیستیک، بیماری‌های کلیوی، سندرم متابولیک و سندرم کوشینگ مبتلا هستند، بیش از پیش در معرض ابتلا به چربی خون و در نهایت داغی کف پا قرار دارند.

3) افرادی که تحرک کافی ندارند

تحقیقات نشان دهنده آن است که انجام ورزش‌های سبک و منظم، می‌تواند سلامتی را برای بخش‌های مختلف جسم به ارمغان آورد. کسانی که در طول روز حتی اگر شده برای چند دقیقه هم به صورت منظم به پیاده روی و ورزش می پردازند، کمتر از سایرین در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند.

4) مصرف سیگار و الکل در افزایش چربی خون نقش مهمی دارد

هیچ چیز به اندازه مصرف سیگار و الکل نمی‌تواند به جسم انسان آسیب بزند. بررسی‌ها نشان دهنده آن است افرادی که به میزان فراوانی در طول روز از سیگار و الکل استفاده می‌کنند، بیش از سایرین با چربی خون بالا و داغ شدن کف پا مواجه می‌شوند.

5) ژنتیک یکی دیگر از عوامل چربی خون و سوزش کف پا است

اگر شما در خانواده خود کسانی را دارید که به بیماری چربی‌خون مبتلا هستند، این احتمال وجود دارد که شما نیز در آینده با این مشکل مواجه شوید. بنابراین باید بیش از پیش مراقب خود باشید و از غذاهای سالم استفاده کنید. همچنین باید به صورت دوره‌ای به پزشک مراجعه نموده و میزان کلسترول و چربی خون خود را بررسی نمایید.

6) قرار گرفتن در معرض موقعیت‌های استرس زا چربی خون را افزایش می دهد

این روزها بسیاری از پزشکان متفق القول هستند که اگر فردی به صورت دائمی در معرض موقعیت‌های استرس زا قرار بگیرد، ممکن است به بیماری هایی مانند چربی خون مبتلا شود. هر چند زندگی این روزها ما، گاهی اوقات استرس و اضطراب فراوانی برای ما به وجود می‌آورد، اما ما باید با روش‌هایی مانند مدیتیشن، مطالعه یک کتاب خوب، گوش دادن به موسیقی‌های آرامش بخش، قرار گرفتن در دل طبیعت و صحبت کردن با یک دوست، استرس را از خود دور کنیم و سلامتی را به جسم خود هدیه دهیم.

علت داغ شدن کف پا چربی خون و روش‌های درمان آن

با مطالعه این مطالب، تا حدود بسیار زیادی توانستیم به ارتباطی که میان علت داغ شدن کف پا و چربی‌خون وجود دارد پی ببریم. خوشبختانه شیوه‌های درمانی بسیار زیادی وجود دارند که می‌توان از طریق آن‌ها، چربی خون را کنترل نمود و داغی کف پا را از بین برد. ما در این قسمت، به برخی از مهم ترین شیوه‌های نوینی که برای درمان این مشکل ابداع شده‌اند اشاره کوتاهی می‌کنیم:

  1. 1. مراجعه به پزشک: اگر شما در طول روز و در هنگام شب با داغی کف پا مواجه هستید، بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید، مراجعه به یک پزشک است. اگر پزشک تشخیص دهد که شما به چربی‌خون مبتلا هستید، خوشبختانه داروهای متعددی وجود دارند که از طریق مصرف آن‌ها می‌توان چربی خون را کاهش داد. فراموش نکنید که این داروها را باید طبق نظر پزشک خود و به صورت منظم مصرف کنید.
  2. 2. مصرف غذاهای سالم: برای این که بتوانید چربی خون و داغی کف پای خود را از بین ببرید، باید در رژیم غذایی خود تغییراتی به وجود آورید. در بسیاری از موارد مشاهده شده است که مصرف غذاهای سالم مانند میوه‌ها، سبزیجات، غذاهای دریایی و… می‌تواند تاثیر بسزایی در درمان این بیماری داشته باشد. اگر سلامتی جسمی برای شما اهمیت دارد، تا آن‌جایی که می‌توانید از مصرف غذاهای فست فود، سرخ کردنی و حاوی چربی‌های اشباع خودداری کنید.
  3. 3. ورزش کردن: اگر می‌خواهید از قرار گرفتن در معرض چربی خون و داغی کف پا در امان بمانید، حتماً انجام ورزش‌های سبک و اصولی را در برنامه روزانه خود بگنجانید. حتی اگر شده در طول روز نیم ساعت پیاده روی کنید تا تاثیرات شگفت انگیز آن را بر روی سلامتی خود مشاهده کنید.
  4. 4. دوری از استرس: هر چند ممکن است سخت باشد، اما شما باید تا آن‌جایی که می‌توانید یک زندگی آرام و به دور از استرس برای خود فراهم کنید. باور کنید هیچ چیز به اندازه سلامتی شما مهم نیست. بنابراین هر چیزی که در زندگی باعث استرس می‌شود را از خود دور کنید. حتی اگر برای شما امکان دور کردن این شرایط وجود ندارد، سعی کنید شرایط خود را بپذیرید و همواره به دنبال شیوه‌هایی برای ایجاد احساس آرامش در وجود خود باشید. برقراری یک ارتباط قوی با خداوند، رفتن به طبیعت، مطالعه یک کتاب خوب و گوش دادن به موزیک های آرامش بخش، تا حدود بسیار زیادی در این زمینه موثر هستند.

پس از آن که علت داغ شدن کف پا چربی خون را متوجه شدیم از چه دارویی استفاده کنیم؟

همان گونه که اشاره شد، این روزها داروهای مختلفی وجود دارند که از طریق آن می‌توان چربی‌خون را کنترل کرد. به طبع با کنترل چربی خون، داغی کف پا نیز به خوبی کنترل می‌شود و دیگر شما این مشکل را در خواب یا بیداری تجربه نخواهید کرد.

ما در ادامه مطلب، لیست برخی از داروهایی که کاهش دهنده چربی‌خون و از بین برنده سوزش کف پا هستند را به شما عزیزان معرفی می‌کنیم. همچنین بر این موضوع تاکید می‌کنیم که هرگز این داروها را بدون مشورت با پزشک خود مصرف نکنید:

** استاتین‌ها: استاتین‌ها از جمله آن داروهایی هستند که از تولید کلسترول بد در کبد شما جلوگیری به عمل می‌آورد. همین موضوع سبب می‌شود که فرایند تولید کلسترول کند شده و به آرامی متوقف شود. از جمله داروهایی که در دسته بندی استاتین‌ها قرار می‌گیرند می‌توان به آتورواستاتین، رزواستاتین، فلوواستاتین و لوواستاتین اشاره نمود.

** داروهای مهار کننده جذب کلسترول:‌ پزشکان عقیده دارند که روده کوچک، همواره کلسترول را از مواد غذایی جذب نموده و در ادامه آن را در جریان خون آزاد می‌کند.‌ به همین سبب گاهی اوقات پزشک به بیمار خویش داروهای مهار کننده جذب کلسترول را تجویز می‌کند. یکی از بهترین نوع این داروها ازتیمایب (ezetimibe) است که یکی از مهم‌ترین اثرات درمان آن، به وجود آوردن محدودیت در فرایند جذب کلسترول مواد غذایی است.

** بمپدوئیک اسید: بمپدوئیک اسید یکی از داروهایی است که در در قیاس با سایر داروهای کاهش دهنده چربی خون، نسبتاً جدید است. عملکرد این دارو شباهت بسیار زیادی به استاتین‌ها دارد. به سبب این که بمپدوئیک اسید عوارض جانبی کمی دارد، گاهی اوقات پزشکان آن را به جای داروهای استاتین تجویز می‌کنند.‌ علاوه بر موارد ذکر شده باید به این نکته نیز اشاره کنیم که این دارو برای کاهش LDL تاثیرات بسیار خوبی به همراه دارد.

** رزین‌های قابل اتصال به اسید صفراوی: از جمله بهترین نوع این داروها می‌توان به کلستیرامین و کولسولام اشاره نمود. این داروها به اسیدهای صفراوی متصل شده و در نهایت مانع از آن می‌شوند که چربی‌ها جذب خون شوند. عملکرد این داروها به گونه‌ای است که به صورت غیر مستقیم چربی‌ خون را کاهش می‌دهد.‌

** مهار کننده های PCSK9: مصرف این نوع داروها، این توانایی را برای کبد انسان به وجود می آورد تا میزان بیشتری از LDL را جذب نماید. این موضوع سبب می‌شود که کلسترولی که در گردش خون وجود دارد، کاهش پیدا کند. از جمله این داروها می‌توان به دسته بندی داروهای رپاتا اشاره نمود که شامل اولوکیوماب – Evolocumab و پرالوئنت (الیروکیوماب –  Alitocumab) هستند و نقش مهمی در کاهش چربی خون بدن ایفا می کنند.

لازم به ذکر است که انتخاب این داروها و تشخیص این که به تنهایی مصرف شوند و یا برخی از آن‌ها در کنار همدیگر مصرف شوند، بر عهده پزشک قرار دارد. پزشک با توجه به میزان چربی خون، سن، شرایط جسمانی و عوارض احتمالی دارو، بهترین نوع آن‌ها را برای شما تجویز می‌نماید.

آیا روشی برای درمان گیاهی داغ شدن کف پا وجود دارد؟

همواره توصیه می‌شود که برای درمان داغ شدن کف پا و بررسی میزان چربی خون، حتماً به یک پزشک متخصص مراجعه کنید.‌ اما در کنار این که از تخصص و آگاهی پزشک استفاده می‌کنید، می‌توانید از درمان گیاهی داغ شدن کف پا نیز بهره‌مند شوید. این درمان‌ها تا حدود بسیار زیادی به شما کمک می کنند تا داغی و سوزش کف پاهای خود را کاهش دهید. ما در این قسمت از مطلب، برخی از بهترین نوع درمان گیاهی داغ شدن کف پا را خدمت شما عزیزان بیان می‌کنیم:

1) دانه گشنیز: دانه گشنیز یکی از بهترین داروهای گیاهی است که از سال‌های بسیار دور تاکنون به عنوان یک روش موثر برای کاهش چربی خون شناخته است.

این گیاه دارویی با خاصیت چربی سوزی خون، به شما کمک خواهد کرد که داغی و سوزش کف پای خود را از بین ببرید. برای این که بتوانید از تمامی خواص دانه گشنیز برخوردار شوید، ابتدا باید آن را به خوبی آسیاب کنید. سپس دانه گشنیز آسیاب شده را به صورت جوشانده در آورده و میل کنید.

2) سیر: در میان انواع درمان گیاهی داغ شدن کف پا، باید به سیر نیز اشاره کنیم. درون سیر ماده فعالی به نام آلیسین وجود دارد که برخی از افراد آن را به نام گوگرد نیز می‌شناسند.

این ماده می‌تواند میزان کلسترولی که توسط کبد تولید می‌شود را کنترل نماید.‌ شما می‌توانید سیر را به همراه غذاهای خود میل کرده و از اثرات درمانی شگفت انگیز آن برخوردار شوید.

3) چای سبز: چای سبز یکی از نوشیدنی هایی است که به سبب خواص آنتی اکسیدانی خود، برای جسم انسان بسیار مفید است. تحقیقات و بررسی‌ها نشان دهنده آن است که نوشیدن چای سبز به صورت منظم و روزانه، می‌تواند میزان چربی خون را کاهش دهد. در نتیجه اگر علت داغ شدن کف پا چربی خون بود، پس از گذشت مدت زمانی نه چندان طولانی برطرف خواهد شد.

4) سرکه سیب: حیف است که ما به انواع درمان گیاهی داغ شدن کف پا اشاره کنیم، اما از سرکه سیب نام نبریم. کافی است روزانه یک قاشق از سرکه سیب را به همراه یک لیوان آب ترکیب کرده و آن را هر روز صبح میل کنید. چندی نمی‌گذرد که اثرات بی نظیر آن برای درمان چربی خون و همچنین داغی کف پا را مشاهده خواهید کرد.

5) روغن اسانس بابونه: شاید برای شما نیز جالب باشد بدانید که بررسی‌ها نشان داده است روغنی که از گیاه بابونه به دست می‌آید، دارای خاصیت آرام بخشی است. اگر از این داروی گیاهی استفاده کنید، گردش خون در رگ‌های شما بهتر شده و هر نوع التهابی در بدن شما وجود داشته باشد از بین می‌رود.

برای این که از اثرات درمانی شگفت انگیز روغن بابونه برخوردار شوید، ابتدا مقدار 30 گرم از روغن خالص بابونه را به همراه 1 قاشق چایخوری روغن زیتون به خوبی ترکیب نمایید. سپس در طول روز دو بار کف پاهای خود را با این روغن ماساژ دهید. ماساژ را برای مدت زمان 5 الی 10 دقیقه ادامه دهید و سپس اثرات درمانی موثر آن را مشاهده کنید.

روش‌های پیشگیری از چربی خون بالا و داغ شدن کف پا که باید آن را بدانید

همواره پزشکان تاکید می‌کنند که پیشگیری بهتر از درمان است. شما می‌توانید به راحتی و ایجاد تغییرات بسیار اندکی در سبک زندگی خود، از بالا رفتن چربی خون خود جلوگیری نمایید. در نتیجه دیگر عواقبی مانند داغ شدن کف پا برای شما به وجود نخواهد آمد. اصلی‌ترین تغییری که می‌توانید در زندگی خود ایجاد کنید، دوری از غذاهای ناسالم و مصرف مواد غذایی سالم در برنامه روزانه است. همچنان با ما همراه باشید تا به برخی از متداول ترین روش‌های پیشگیری از چربی خون اشاره کنیم:

  • اگر در برنامه غذایی روزانه خود از لبنیات استفاده می‌کنید، سعی کنید آن را از میان محصولات کم چرب انتخاب نمایید.
  • تا آن‌جایی که می‌توانید مصرف گوشت قرمز را در برنامه غذایی خود محدود کنید. همچنین اگر قصد استفاده از گوشت قرمز را دارید، نوع بدون چربی آن را انتخاب کنید.
  • در طول هفته، 4 روز را به انجام ورزش‌های سبک مانند پیاده روی اختصاص دهید. تجربه نشان دهنده آن است که یک پیاده روی نیم ساعته در طول روز، می‌تواند تاثیر بسزایی در سلامتی شما و کاهش چربی خون بر جای بگذارد.
  • هیچ چیز به اندازه مصرف فست فود، غذاهای سرخ کردنی و غذاهای فرآوری شده، نمی‌تواند باعث افزایش چربی خون شما گردد. پس از شما خواهش می‌کنیم برای حفظ سلامتی خودتان هم که شده، از مصرف این غذاها خودداری کنید.
  • به جای آن که غذاهای خود را سرخ کنید، آن‌ها را به روش آب پز یا بخار پز طبخ نمایید.
  • در میان وعده‌های غذایی خود، حتما روزانه 3 تا 5 وعده از سبزیجات استفاده کنید. همچنین خوردن روزی 2 تا 4 عدد میوه، بسیار توصیه می‌شود.
  • زرده تخم مرغ، یکی از منابع غذایی است که کلسترول بالایی دارد. بنابراین تا آنجایی که می‌توانید، مصرف زرده تخم مرغ را کاهش دهید.
  • اگر مصرف کننده سیگار هستید، بدانید که سیگار تخریب‌های بالایی برای جسم شما دارد و یکی از آن ها افزایش چربی خون است. بنابراین با ترک سیگار، سلامتی را به جسم خود هدیه داده و چربی خون خود را به کمترین میزان خود برسانید.
  • کاهش وزن و تناسب اندام، یکی از مهم‌ترین پارامترهایی است که می‌تواند شما را از سر چربی خون در امان نگه دارد.

علت داغ شدن کف پا چربی خون را با درمان‌های خانگی از بین ببرید

فراموش نکنید که برای بررسی میزان چربی خون خود، حتماً به یک پزشک با تجربه و حاذق مراجعه کنید. اگر میزان چربی خون شما بالا بود، باید آن را به واسطه مصرف برخی از داروها کاهش دهید.‌ علاوه بر این که از دستورات پزشک خود پیروی می‌کنید، می‌توانید با استفاده از شیوه‌های درمان خانگی، اندکی از داغی و سوزش کف پای خود را کاهش دهید؛ با ما همراه باشید تا این درمان‌ها را برای شما عزیزان بیان کنیم:

  • پاهای خود را در محلول آب و نمک ایسوم قرار دهید.
  • مکمل زردچوبه یکی از بهترین گزینه هایی است که می‌تواند درد و سوزش کف پای شما را کاهش دهد.
  • شب ها قبل از آن که بخوابید، پاهای خود را درون محلول آب و سرکه سیب قرار دهید. این موضوع می‌تواند داغی و سوزش کف پای شما را تا حدود زیادی کاهش دهد.
  • در برنامه غذایی روزانه خود، از موادی که دارای ویتامین B3 هستند استفاده کنید. این ویتامین‌ها معمولاً در سبزیجات سبز رنگ، حبوبات، لبنیات، بادام زمینی، جوانه گندم و … به وفور یافت می‌شوند.

سخن پایانی

چربی خون یکی از بیماری‌های بسیار جدی و مهمی است که این روزها برخی از افراد در جهان به آن مبتلا هستند. این بیماری با نشانه‌های خاصی در بدن بروز پیدا می‌کند که یکی از آن‌ها داغی و سوزن سوزن شدن کف پا است. ما در این مقاله تلاش کردیم شما را با مهم‌ترین علت داغ شدن کف پا چربی خون آشنا کنیم.‌

همچنین روش‌های تشخیص و درمان این بیماری را برای شما ذکر کردیم. برخی از موثرترین داروهایی که به کاهش چربی خون کمک می کنند را نام بردیم و انواع درمان گیاهی داغ شدن کف پا را به شما عزیزان معرفی نمودیم.‌

در نهایت باید به این موضوع اشاره کنیم که اگر سلامتی جسمی برای شما اهمیت دارد، هرگز علائمی مانند داغی و سوزن سوزن شدن کف پا را نادیده نگیرید. به خصوص اگر این علائم طولانی مدت شدند و به همراه برخی دیگر از علائم بروز پیدا کردند. در چنین شرایطی، یک متخصص می‌تواند وجود چربی خون در جسم شما را تشخیص داده و بهترین درمان‌ها را در این زمینه برای شما تجویز کند.