فهرست مطالب
- همراهی درد دست و حالت تهوع نشانه چیست؟
- ارتباط میان درد دست و حالت تهوع
- مهمترین علل حالت تهوع و درد دست
- تاثیر فعالیتهای فیزیکی بر درد دست و حالت تهوع
- تاثیر آسیب فیزیکی بر درد دست و حالت تهوع
- تاثیر بیماریهای مختلف بر حالت تهوع و درد دست
- علل درد دست چپ و راست همراه با حالت تهوع
- چه زمانی دست چپ همراه با حالت تهوع خطرناک است؟
- پیشگیری از درد دست و حالت تهوع ناشی از آن
- درمان فوری و خانگی حالت تهوع و درد دست
- تشخیص و درمان تخصصی حالت تهوع و درد دست ناشی از آن
- سخن پایانی
همراهی درد دست و حالت تهوع نشانه چیست؟
ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که درد دست و حالت تهوع را با هم و در یک زمان تجربه کنید اما این ۲ چه ارتباطی به یکدیگر دارند؟ گاهی سیستم ایمنی بهدلیل درد شدید، تحریک میشود. در این صورت احتمال دارد که بدن با استفراغ به این تحریک شدید پاسخ دهد زیرا احساس خطر میکند و میخواهد فرد را از این خطر مطلع کند. اگر میخواهید در مورد این ارتباط، علائم و علتهای آن اطلاعاتی بهدست آورید، تا پایان مقاله با ما همراه باشید. ما کمک میکنیم که بتوانید از این مشکل پیشگیری کنید.
ارتباط میان درد دست و حالت تهوع
اگر شما هم بهطور ناگهانی درد دست و حالت تهوع را تجربه کرده باشید، احتمالا این سوال در ذهنتان شکل میگیرد که آیا این همزمانی اتفاقی است یا علت خاصی دارد؟ بهطور کلی، زمانی که شدت درد و تحریک در هر نقطه از بدن، افزایش پیدا کند، فرد در واکنش به این تحریک شدید، دچار احساس تهوع میشود.
این موضوع واکنش طبیعی بدن است که به فرد هشدار دهد و او را از یک خطر آگاه کند. پس نتیجه میگیریم که همزمانی درد دست و حالت تهوع اتفاقی نیست و این ۲ به یکدیگر مرتبط هستند.
درد شدید در دست میتواند سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و این تحریک موجب فعالشدن غدد فوق کلیوی و در نتیجه احساس تهوع میشود. در حالت فعالیت شدید و غیرطبیعی سیستم عصبی، ضربان قلب، تعداد تنفس و فشار خون افزایش پیدا میکند.
ممکن است مغز نتواند این افزایش سرعت یکباره را کنترل کند و این عدم مدیریت منجر به احساس حالت تهوع میشود. بنابراین، میتوان گفت که همراهی درد دست و حالت تهوع نشانه شدت درد بالا است.
همچنین حالت دومی هم وجود دارد که نشان میدهد این ارتباط دوجانبه است، یعنی علاوهبر اینکه درد دست موجب احساس تهوع میشود، حالت تهوع نیز میتواند درد دست یا گزگز شدن آن را حاصل کند.
البته دقت داشته باشید که این همراهی باتوجه به میزان درد، علت درد، ناحیه درد و مواردی از این قبیل میتواند متفاوت باشد. شما برای تشخیص این موارد، نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و دریافت کمک پزشکی دارید.
در ادامه علل اصلی احساس تهوع و درد دست را بازگو میکنیم تا شما بهطور جداگانه با دلایل بروز هر یک آشنا شده و بهتر بتوانید این ۲ را به یکدیگر ربط دهید.
مهمترین علل حالت تهوع و درد دست
درست است که درد دست و حالت تهوع ممکن است با هم ارتباط داشته باشند اما دارای علل کاملا متفاوت هستند که ما در این بخش به علل هر یک از این مشکلات میپردازیم.
⦁ علت بروز حالت تهوع
تهوع حالتی است که با جمعشدن آب در دهان خود را نشان میدهد و در ادامه آن فرد بهطور غیرارادی محتویات معده خود را بالا میآورد. گاهی نیز ممکن است درپی احساس تهوع، استفراغ اتفاق نیفتد و این موضوع بستگی به علت آن دارد.
زمانی که احساس میکنید آب در دهانتان جمع میشود، یعنی سیستم گوارش شما به دلایل مختلف تحریک شده است و به همین خاطر جهت حرکت غذا جابهجا شده و استفراغ رخ میدهد که دلایل این موضوع شامل موارد زیر هستند:
⦁ بیماریهای گوارشی مانند مسمومیت غذایی و التهاب معده، سندرم روده تحریکپذیر
⦁ بیماریهای روحی مانند استرس، پرخوری عصبی یا بیاشتهایی عصبی
⦁ مصرف بیشازحد الکل و مواد مخدر
⦁ بیماریهای مغز و اعصاب مانند میگرن، سرطان و تومور
⦁ ضربه ناگهانی به سر
⦁ مصرف داروهای خاص
⦁ ابتلا به بیماریهایی همچون مشکلات قلبی
⦁ ابتلا به ویروسهایی مانند کرونا
⦁ درد شدید
⦁ علت بروز درد دست
دست درد میتواند در هر ناحیه از آن مانند انگشتان و مچدست، آرنج، بازوها و شانه رخ دهد و علت آن نیز به عوامل مختلفی بستگی دارد. این درد میتواند مزمن یا حاد باشد، همچنین علت آن میتواند ارجاعی یا مستقیم باشد که در ادامه به برخی از عوامل موثر در ایجاد این درد میپردازیم.
⦁ آسیب عروق خونی و اعصاب
⦁ فعالیتهای فیزیکی شدید
⦁ انجام حرکات ورزشی اشتباه
⦁ مشکلات قلبی
⦁ درد قفسه سینه و درد گردن
⦁ التهاب ماهیچه، شکستگی یا در رفتگی استخوان
⦁ رگبهرگ شدن
⦁ کشیدگی عضلات و پارگی تاندونها
⦁ استرس و اضطراب شدید
تاثیر فعالیتهای فیزیکی بر درد دست و حالت تهوع
فعالیتهای فیزیکی مختلفی هستند که میتوانند باعث درد دست شدید و در نتیجه حالت تهوع شوند که این موارد به شرح زیر میباشند:
⦁ ورزش
یکی از علل شایع درد دست و حالت تهوع، فعالیتهای فیزیکی شدید است. ورزشکارانی که بهطور حرفهای یک رشته ورزشی را دنبال میکنند، بسیار بیشتر از افراد عادی در معرض این مشکل هستند.
این افراد بهدلیل سنگینی حرکات ورزشی، ممکن است آسیب ببیند. بهخصوص افرادی که تمرینات فشرده قبل از مسابقات را انجام میدهند. همچنین افراد تازهکار نیز ممکن است درحین ورزش به درد شدید دست و در پی آن ایجاد احساس تهوع دچار شوند.
این افراد بهدلیل اینکه تازهکار هستند، ممکن است انجام صحیح حرکات ورزشی را بلد نباشند و با انجام تمرینات اشتباه به خود آسیب بزنند. بلند کردن اشتباه وزنهها، زدن وزنه سنگین در اوایل شروع ورزش، تمرین بدون گرم کردن و سرد کردن، از عواملی هستند که آسیب به افراد تازهکار میشوند.
توصیه میشود این افراد، قبل از تمرین و شروع ورزش با یک مربی تربیت بدنی خبره و باتجربه مشورت کنند و زیر نظر او تمرینات ورزشی خود را ادامه دهند تا از بروز آسیب جلوگیری شود.
⦁ کار با ابزار
مشاغل مختلفی هستند که در آنها کار با ابزار اجتنابناپذیر است مانند نجاری، جوشکاری، بنایی، مواردی از این قبیل. افرادی که در این حرفهها مشغول به کار هستند، باید از لحاظ قدرت دست قوی باشند. همچنین بهدلیل اینکه ساعتهای زیادی از دستان خود برای کار استفاده میکنند، احتمال درد دست در آنها بیشتر از دیگران است.
همچنین کار با ابزار ممکن است باعث آسیب به تاندونها، مفاصل و ماهیچههای دست شود که در این صورت، فرد درد شدیدی را در دستان خود احساس میکند که این موضوع موجب حالت تهوع در آنها میشود.
تاثیر آسیب فیزیکی بر درد دست و حالت تهوع
علاوهبر فعالیتهای فیزیکی و ورزش، گاهی در پی حوادث و اتفاقات گوناگون، ممکن است دستها آسیب ببیند و این آسیب میتواند موجب درد شدید در دستها و احساس تهوع شود. فرد در پی آسیب فیزیکی، بهدلیل اینکه به یکباره ایجاد میشود، ممکن است دچار شوک شود.
استرس ناشی از ضربه، مانع از احساس درد میشود اما پس از مدتی، کوفتگی و ضربدیدگیها خود را نشان میدهند که شدت بالای آنها میتواند حالت تهوع ایجاد کند. برخی از آسیبهای فیزیکی رایج، شامل موارد زیر هستند:
⦁ تصادف
تصادفات جادهای، هوایی و موارد دیگر میتوانند باعث بروز آسیب جسمی شوند. فرد در پی این تصادفات ممکن است دچار شکستگی و در رفتگی استخوان دست، پارگی تاندون دست و آسیب به مفاصل و عضلات شود.
درد ناشی از این آسیبها به همراه شوک ناشی از تصادف، باعث بروز احساس تهوع میشود که این حالت تهوع گذرا است.
⦁ حمل و بار کردن اشیا سنگین
در برخی موارد ممکن است افراد در شرایطی قرار بگیرند که مجبور شوند، اشیا سنگینی را بلند کنند و این موضوع، میتواند باعث کشیدگی عضلات و رگبهرگ شدن مفصلهای دست شود که این موضوع درد شدیدی را در دستان شما ایجاد میکند.
اگر درد ناشی از این کشیدگی و رگبهرگ شدن؛ شدید و غیرقابل تحمل باشد، فرد دچار احساس تهوع و استفراغ میشود زیرا بدن او نمیتواند این حجم شدید درد و تحریک را تحمل کند و مجبور به واکنش نشان دادن میشود.
⦁ وارد شدن ضربه به دستها
هر دست دارای ۲۷ استخوان است که وارد شدن ضربه به هر استخوان میتواند منجر به آسیب و درد شدید در دستها شود. گاهی ممکن است در پی دعوا، دست شما ضربه ببیند که در این صورت میتواند منجر به حالت تهوع ناشی از درد شدید و استرس دعوا شود.
همچنین گاهی بهطور اتفاقی ممکن است زمین بخورید یا جسم سنگینی به سمت شما پرتاب شود. در این حالت نیز احتمال آسیب جدی به استخوانها و ماهیچههای دست وجود دارد و میتواند درد شدیدی ایجاد کند.
تاثیر بیماریهای مختلف بر حالت تهوع و درد دست
بیماریهای بسیاری وجود دارند که موجب درد دست و حالت تهوع میشوند. این بیماریها انواع گوناگونی دارند که برخی از آنها را در ادامه بازگو کرده و در مورد آنها توضیحاتی ارائه میدهیم.
⦁ مشکلات مفصلی
بیماریهایی مانند روماتیسم که بر مفاصل و استخوانها تاثیر میگذارند یکی از عوامل اصلی درد دست هستند. درد ناشی از این مشکلات بهقدری شدید است که میتواند فرد را دچار احساس تهوع و استفراغ کند. به همین خاطر این افراد داروهای قوی برای کاهش درد خود مصرف میکنند که اکثرا خوابآور هستند.
⦁ آرتریت
آرتریت یعنی التهاب یک یا چند مفصل که این بیماری از رایجترین علل درد دست محسوب میشود. آرتریت بیشتر از همه دستها را درگیر میکند و یکی از شایعترین نوع آن، آرتروز است.
معمولا آرتروز در افراد سالمند بروز میکند زیرا غضروف مفاصل دست افراد سالمند، با افزایش سن تخریب میشود که این موضوع ایجاد درد شدید را در دست، حاصل میکند.
⦁ نقرس
در این بیماری حملات شدیدی از درد بروز میکند که بسیار طاقتفرسا هستند. معمولا نقرس بیشتر مچ دست را درگیر میکند که خواب شبانه را از فرد میگیرد. این درد شدید میتواند در فرد ایجاد حالت تهوع و استفراغ کند.
⦁ بیماری قلبی
یکی از شایعترین دلایل بروز درد دست و حالت تهوع، بیماریهای قلبی و عروقی است. این بیماریها با فشاری که به قفسه سینه میآورند، میتوانند موجب سکته قلبی شوند. از علائم رایج این مشکلات، درد در دست به همراه احساس تهوع است بنابراین، با مشاهده این نشانهها لازم است که به پزشک مراجعه کنید.
⦁ بیماریهای روانی
اختلالات روانی مانند استرس و اضطراب شدید و افسردگی میتوانند باعث ایجاد درد عضلانی و خستگی جسمی شوند. این درد عضلانی در دستها نیز بروز میکند و شدت آن میتواند موجب احساس تهوع شود.
⦁ شکستی
تنها شکستی در ناحیه دست باعث درد در این ناحیه نمیشود. گاهی ممکن است ایجاد شکستی در نقاط دیگر نیز موجب درد در دستان شما شود. بهعنوان مثال، شکستگی دندهها میتواند فشار زیادی به دستها وارد کند و این درد شدید در صورت عدم درمان، باعث احساس تهوع در فرد میشود.
علل درد دست چپ و راست همراه با حالت تهوع
ارتباط درد احساس تهوع و دست چپ متفاوت از ارتباط درد دست راست و حالت تهوع است. همچنین این ۲ مورد دارای علتهای متفاوتی نیز هستند. بنابراین، ارائه توضیحاتی در رابطه با آنها خالی از لطف نیست و کمک میکند تا بتوانید نوع درد و علت آن را بهتر تشخیص دهید.
⦁ همه افراد گمان میکنند که تنها درد دست سمت چپ و احساس تهوع ناشی از مشکلات قلبی است اما این موضوع به هیچ وجه درست نیست زیرا در اکثر افراد، مشکلات قلبی با درد دست راست همراه هستند.
⦁ بهطور کلی، مشکلات قلبی با درد دست چپ همراه هستند و معمولا کسانی که دچار سکته قلبی میشوند، درد شدیدی در دست چپ خود احساس میکنند زیرا قلب به این دست نزدیکتر است. معمولا مشکلات قلبی و در پی آن درد عضلات دست، موجب حالت تهوع شدید در فرد میشود که لازم است این موضوع جدی گرفته شود.
⦁ همچنین کشیدگی عضلات دردی ناخوشایند است که شدت آن میتواند موجب احساس تهوع شود.
⦁ نکته دیگر اینکه دیابت یک عامل مهم درد در دست راست شما است. افراد مبتلا به این بیماری، قند خون بالایی دارند و این موضوع باعث نوروپاتی دیابتی میشود. نوروپاتی معمولا از اعصاب محیطی تاثیر میگذارد و درد شدیدی را در دست ایجاد میکند که درد بسیار ناخوشایند بوده و باعث بروز حالت تهوع میشود.
⦁ کمبود ویتامینهایی مانند B12 و عدم مصرف مواد معدنی مانند کلسیم میتواند باعث بروز مشکلات مفصلی و درد در دستها شود. اگر درد ناشی از کمبود ویتامینها بیشازحد شود، میتواند طاقتفرسا باشد و موجب احساس تهوع فرد شود.
⦁ از دیگر مشکلاتی که موجب درد در دستها و همچنین حالت تهوع میشود، میتوان به سکته مغزی اشاره کرد. شاید عجیب باشد اما باید بدانید که سکته مغزی میتواند باعث بیحسی و درد در دست چپ شده و احساس تهوع ایجاد کند.
⦁ مشکلات ستون فقرات مانند آرتروز گردن نیز یکی از عواملی است که علاوهبر ایجاد درد در ناحیه گردن، دستها را نیز درگیر میکند که در صورت شدید بودن درد و التهاب شدید، میتواند موجب بروز حالت تهوع شود.
چه زمانی دست چپ همراه با حالت تهوع خطرناک است؟
معمولا درد دست چپ بیشتر از دست راست با احساس تهوع همراه میشود اما باید بدانید که این موضوع همیشه نشانه خطر جدی نیست و گاهی با درمان خانگی یا مصرف داروهای خاص قابل حل است.
اما در چه صورتی این موضوع میتواند یک خطر جدی تلقی شود؟ دانستن پاسخ این سوال برای همه افراد بسیار مهم است زیرا باعث میشود تا بتوانند نوع مشکل خود و میزان جدیت آن را تشخیص دهند. به همین خاطر در این بخش در مورد اینکه چه زمانی باید درد دست چپ و احساس تهوع ناشی از آن را جدی بگیرید، صحبت خواهیم کرد.
⦁ معمولا اگر درد درست و حالت تهوع با سرگیجه همراه شود و فرد نتواند حرکات بدن خود را هماهنگ کند، باید به پزشک مراجعه کرد.
⦁ همچنین تغییر رنگ پوست یعنی تیرهتر شدن پوست صورت و رنگپریدگی آن از نشانههای خطر است که باید جدی گرفته شود.
⦁ مورد دیگر زمانی است که درد دست و حالت تهوع با سردرد همراه شود.
⦁ درد صورت، قفسه سینه، کمر، گردن و شانهها اگر با درد احساس تهوع و دست چپ همراه شوند، میتوانند خطرناک باشند و آسیب جدی وارد کنند.
⦁ زمانی که همراهی این ۲ مشکل موجب فلج صورت، بازو، شانه و دیگر اعضا شود، لازم است که آن را جدی گرفته و به پزشک متخصص مراجعه کنید.
⦁ همچنین لکنت زبان و اختلال در صحبت کردن از دیگر نشانههای خطر است که اگر با درد دست چپ و حالت تهوع همراه شود، لازم است تا آن را جدی بگیرید.
⦁ گاهی نیز ممکن است در پی درد دست و حالت تهوع، قسمتی از بدن دچار تورم شود. در این صورت نیز احتمال آسیب جدی وجود دارد و مراجعه به پزشک الزامی است.
⦁ وجود مشکلاتی در بلعیدن غذا یا تنفس، اگر در طی درد دست چپ و همچنین احساس تهوع به وجود بیایند، میتوانند آسیبزا و جدی تلقی شده و باید به آنها رسیدگی شود.
پیشگیری از درد دست و حالت تهوع ناشی از آن
حال که با این مشکل و همچنین دلایل بروز آن، بهطور کامل آشنا شدید؛ لازم است تا راههای پیشگیری از این مشکلات را بدانید تا بتوانید با انجام نکات مراقبتی از بروز آن جلوگیری کنید. در ادامه به برخی از روشهای پیشگیری از درد دست و حالت تهوع اشاره خواهیم کرد.
⦁ ورزش
ورزش از نکات مهم برای پیشگیری از بروز درد دست و در نتیجه احساس تهوع است. انجام تمرینات ورزشی بهطور مداوم، کمک میکند تا عضلات تقویت شده و دربرابر آسیب مقاوم باشند. به این ترتیب اگر ضربهای نیز به دستان شما وارد شد، آسیب کمتری ایجاد میشود.
⦁ تغذیه مناسب
تغذیه مناسب از دیگر نکات مهمی است که به استحکام استخوانها و مفاصل دست کمک میکند. اگر از مواد خوراکی که دارای ویتامینها و مواد معدنی مفید هستند استفاده کنید، بدن شما دریرابر آسیب جسمانی مقاوم میشود.
همچنین تغذیه سالم کمک میکند تا دچار مسمومیتهای غذایی که احساس تهوع ایجاد میکنند نشوید.
⦁ فعالیت جسمی
یکی دیگر از راههای پیشگیری از بروز درد دست و حالت تهوع، دوری از فعالیتهای جسمانی سنگین است. اگر شغل شما طوری است که استفاده از دست در آن زیاد است بهتر است در حین کار به دستان خود استراحت دهید تا انرژی و قوای لازم را مجددا بازیابی کنند و به این ترتیب کمتر آسیب ببیند.
همچنین جابهجایی درست اشیا و اجسام سنگین از بروز آسیب در دستان شما جلوگیری میکند.
⦁ سبک زندگی سالم
داشتن زندگی سالم از بروز بیماریهای قلبی، مفصلی، روحی و مواردی از این قبیل که موجب ایجاد احساس تهوع و درد در دست میشوند، جلوگیری میکند. بنابراین، این موضوع بهطور غیرمستقیم میتواند تاثیر مثبت خود را اعمال کند.
⦁ عدم مصرف الکل و دخانیات
بهتر است از مصرف الکل و مواد مخدری که موجب بیماریهای مختلف میشوند دوری کنید زیرا مشکلات ناشی از مصرف این مواد میتوانند باعث ایجاد درد عضلانی در دستها و همچنین حالت تهوع شوند.
درمان فوری و خانگی حالت تهوع و درد دست
گاهی پیش میآید که دور از مراکز درمانی باشید و پزشک متخصص در دسترس نباشد. در این صورت لازم است تا رسیدن به نزدیکترین مرکز درمانی، اقدامات لازم را انجام دهید. درمانهای فوری و خانگی برای رفع درد دست و حالت تهوع وجود دارند که در این بخش به برخی از آنها اشاره میکنیم.
⦁ درمان خانگی درد دست
⦁ استراحت مهمترین و معمولترین درمان برای کسانی است که دچار آسیب در دستان خود شدهاند. بنابراین، بهتر است تا جایی که امکان دارد ناحیه آسیبدیده را بیحرکت نگه دارید.
⦁ اگر دست شما دچار کوفتگی یا رگبهرگ شدن است، کمپرس سرد یک روش درمانی مناسب برای آن است. برای انجام این درمان لازم است که کمپرس یخ را به مدت ۲۰ دقیقه روی محل آسیبدیده قرار دهید.
⦁ اگر در خانه خود آتل دارید، میتوانید دست ضربدیده خود را با آتل بپیچید تا گرم مانده و همچنین کمتر درد بگیرد.
⦁ بالا نگهداشتن دست ضربدیده باعث میشود تا درد آن کمی تسکین پیدا کند و تحمل آن برای فرد راحتتر شود.
⦁ اگر عضله دست شما دردناک است میتوانید آن را با روغن ماساژ دهید. این کار باعث استراحت و آرامش عضلات شده و درد آنها را تا حد زیادی بهبود میبخشد.
⦁ علاوهبر کمپرس سرد، گرم نگهداشتن عضله نیز به تسکین درد آن کمک میکند. میتوانید به مدت ۲۰ دقیقه از کمپرس آب گرم استفاده کنید تا درد دست آرام شود.
⦁ مسکنهایی که بدون نسخه پزشک به فروش میرسند مانند ایبوپروفن، استامینوفن و مواردی از این قبیل در تسکین درد شما موثر واقع میشوند.
⦁ علاوهبر قرصها، میتوان از پماد موضعی کاهش درد برای ناحیه آسیبدیده استفاده کرد زیرا میتواند برای مدت کوتاهی درد فرد را آرام کند.
⦁ درمان خانگی احساس تهوع
⦁ نفس کشیدن در هوای آزاد میتواند به رفع احساس تهوع کمک کند. بنابراین، اگر در خانه هستید میتوانید در و پنجرهها را باز کنید تا هوای خانه تهویه شود.
⦁ کشیدن نفس عمیق نیز یکی از روشهای رفع حالت تهوع است که اکثر افراد آن را انجام میدهند و معمولا از این درمان خانگی جواب میگیرند.
⦁ آب لیمو ترش به کاهش احساس تهوع شما کمک میکند. معمولا برای رفع این حالت از نوشیدنیهای ترش استفاده میکنند و خوراکیهای شیرین پاسخگو نیستند.
⦁ همچنین میتوانید از یک کمپرس آب سرد استفاده کرد و استراحت کنید تا حالت تهوع شما بهبود یابد زیرا حرکت ناگهانی میتواند این حالت را تشدید کند.
تشخیص و درمان تخصصی حالت تهوع و درد دست ناشی از آن
معمولا بهتر است برای مشکلات این چنینی به پزشک مراجعه کنید زیرا احتمال بروز خطرات جدی بالا است. درمان تخصصی درد دست و حالت تهوع با بررسی علائم و علل شروع میشود. لازم است تا برای درمان هر مشکل، ابتدا علت آن را بیابید. بنابراین، اکثر پزشکان با پرسش از بیمار خود و انجام آزمایشهای مختلف از علت مشکل اطلاع پیدا میکنند.
پس از بررسی علل، باتوجه به نوع مشکل به آن رسیدگی میشود. معمولا علت درد دست و حالت تهوع هر چه که باشد، درمان آن نیز مطابق با همان انجام میشود بنابراین، شناسایی دلیل بروز مشکل از مهمترین مراحل درمان است.
معمولا با استفاده از آزمایشها و روشهایی مانند تصویربرداری ام آر آی، تصویربرداری با اشعه ایکس، الکترومیوگرافی میتوان از مشکل درد دست مطلع شد. همچنین پزشکان با کمک انجام آزمایشات خون، اکوکاردیوگرافی، الکتروکاردیوگرام، تست تروپونین قلبی، تصویربرداری اشعه ایکس از قفسه سینه و مواردی از این قبیل به علت احساس تهوع پی میبرند.
پس از بررسی علت، باتوجه به بیماری تشخیص داده شده، از داروهای خاص، فیزیوتراپی، تزریق وریدی، پمادهای موضعی، عمل جراحی و درمانهای دیگر استفاده میشود تا بیمار بهبود یابد.
معمولا پزشکان برای تسریع درمان، سبک زندگی سالم را پیشنهاد میکنند. همانطور که میدانید سبک زندگی سالم میتواند در افزایش کیفیت زندگی شما موثر باشد. داشتن یک لایف استایل مناسب کمک میکند تا علاوهبر کاهش مشکلات و بیماریها، از بروز بیماریهای جدید نیز جلوگیری شود.
دقت کنید که تنها مراجعه به پزشک برای حل مشکل شما کفایت نمیکند و لازم است که برای بهبود بیماری خود، توصیههای متخصص را جدی بگیرید. مصرف به موقع داروها و رعایت نکات گفته شده توسط پزشک باعث میشود تا روند بهبود شما سریعتر طی شود.
سخن پایانی
باتوجه به توضیحاتی که درخصوص درد دست و حالت تهوع بازگو کردیم، شما میتوانید در صورت بروز این مشکلات در خود یا اطرافیانتان، سریعا علت آن را تشخیص داده و روش درمانی خانگی و فوری را در پیش بگیرید.
همچنین موضوعات گفته شده کمک میکنند که بتوانید، درصد خطرناک بودن مشکل را تشخیص داده و در صورت نیاز به پزشک مراجعه کنید. این مقاله بهطور کلی، به تمام اطلاعات لازم درخصوص مشکلات مربوط به دست و احساس تهوع پرداخته است که دانستن این نکات میتواند کمک کند که شما خود یا اطرافیانتان را از آسیبدیدگی جدی و حتی مرگ، در امان نگهدارید.