گرم شدن کف پا؛ نشانهها، علل و راهکارهای درمانی آن
یکی از اختلالات شایعی که شاید برخی از ما در طول زندگی خود آن را تجربه کنیم، گرم شدن کف پا است. این مشکل معمولاً برای بزرگسالان رخ میدهد و در هنگام شب، به بالاترین حد خود میرسد. داغی زیر پا نه تنها در قسمت کف پا احساس میشود، بلکه ممکن است مچ و ساق پا را نیز درگیر نماید.
اگر شما نیز دوست دارید بدانید علت داغ شدن کف پا و سوزن سوزن شدن، نشانهها و راهکارهای درمانی آن از دید متخصص سوزش کف پا آشنا شوید، با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا به پاسخ این سوالات بپردازیم.
آنچه در این مقاله می خوانید :
-
- گرم شدن کف پا به چه معناست؟
- آشنایی با علت داغ شدن کف پا و سوزن سوزن شدن آن
- نشانههایی که با گرم شدن کف پا رخ میدهند.
- درباره کبد و داغی کف پا چه میدانید؟
- استرس و داغی کف پا نیز به هم مربوط هستند
- تشخیص گرم شدن کف پا و علت آن توسط متخصصان
- آشنایی با درمانهای خانگی گرم شدن کف پا
- تغییر سبک زندگی و درمان گرم شدن کف پا
- آیا میتوان از سندرم گرم شدن کف پا جلوگیری به عمل آورد؟
- سخن پایانی
گرم شدن کف پا به چه معناست؟
شاید شما نیز در طول زندگی خود، برای یک یا چندین بار با گرم شدن کف پای خود مواجه شده باشید. این موضوع احساس گرمای شدیدی است که در کف یک یا هر دو پای خود احساس میکنیم.
ممکن است در طول روز نیز این تجربه را داشته باشیم؛ اما داغی زیر پا، در هنگام شب بیش از پیش خود را نشان میدهد. گاهی اوقات گرم شدن کف پا، به تنهایی رخ میدهد، اما در برخی از مواقع ممکن است با بی حسی پا و یا احساس سوزن سوزن شدن همراه باشد. برخی از افراد در هنگام راه رفتن این علامت را احساس میکنند و برای برخی دیگر، در هنگام خواب و استراحت رخ میدهد.
این اختلال گاهی اوقات به سبب برخی از بیماریهای زمینهای رخ میدهد که در ادامه مطلب به طور مفصل به آن خواهیم پرداخت. در برخی از مواقع نیز ممکن است به سبب آسیب، با چنین پدیدهای مواجه شویم.
چنان چه کف پای شما به هر علتی آسیب دیده باشد، داغی آن به صورت یکباره شروع می شود و شما آن را کاملاً احساس میکنید. اما اگر بیماری دیگری مانند آسیب به اعصاب محیطی باعث بروز این مشکل شده باشد، داغی زیر پا به آرامی آغاز شده و با گذشت زمان بیشتر میشود.
فراموش نکنید که اگر داغ شدن زیر پای شما با علائمی مانند سردرد، بی حسی و ضعف در یک سمت بدن و یا تغییر هوشیاری همراه است، در سریعترین زمان ممکن به یک پزشک مراجعه کنید.
چرا که ممکن است این علائم، نشان دهنده سکته مغزی باشند. بهترین کسانی که میتوانند در زمینه مشکل داغی زیر پا به ما کمک کنند، پزشکان و متخصصانی هستند که در این زمینه دانش و تجربه بالایی دارند.
آشنایی با علت داغ شدن کف پا و سوزن سوزن شدن آن
پزشکان عقیده دارند که علل بسیاری زیادی وجود دارند که ممکن است باعث گرم شدن کف پا شوند. با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا در مورد مهمترین علت داغ شدن کف پا و سوزن سوزن شدن آن، به نکات مهمی اشاره کنیم:
- بیماری دیابت: یکی از اصلیترین علل بروز داغی زیر پا، بیماری دیابت است. کسانی که در اثر دیابت به بیماری نورپاتی دچار شدهاند، بیش از دیگران داغ شدن زیر پای خود را احساس میکنند. در افراد دیابتی، اعصاب بیش از حد حساس میشوند و حتی اگر زخمی در پا وجود نداشته باشد، سیگنالهای درد را به مغز ارسال میکنند.
- مصرف بیش از اندازه الکل: کسانی که به الکل اعتیاد دارند و در نوشیدن آن زیاده روی میکنند، بیش از سایرین در معرض گرم شدن کف پا قرار دارند. الکل آسیبهای عصبی را با خود به همراه میآورد که باعث ایجاد احساس داغی در زیر پا میشوند.
- بیماریهای مربوط به کلیه: زمانی که کلیههای بدن ما به هر علتی با آسیب مواجه شوند، نمیتوانند مواد زائد را به خوبی از بدن دفع نمایند. این موضوع باعث ایجاد نوروپاتی محیطی میشود و نشانههای آن را با سوزن سوزن شدن در قسمت زیر پا احساس خواهید کرد.
- کم خونی و کمبود برخی از ویتامینها: گاهی اوقات ما به تغذیه خود چندان اهمیت نمیدهیم و ویتامینهایی که بدن به آنها نیاز دارد را در اختیار آن نمیگذاریم. این اتفاق در طول گذر سالها، ممکن است با علائمی مانند گرم شدن کف پا خود را نشان دهد. به خصوص کمبود آهن، یکی از مهمترین مشکلات جسم است که نشانههای آن را در زیر پای خود احساس خواهید نمود.
- کم کاری تیروئید: اگر بخواهیم به یکی دیگر از مهمترین دلیل داغ شدن زیر پا و سوزن سوزن شدن آن اشاره کنیم، مسلماً از کم کاری تیروئید نام خواهیم برد. در این نوع بیماری، غده تیروئید هورمونهای کافی را تولید نمیکند و این مشکل خود را با سوزش زیر پا نشان میدهد.
- شیمی درمانی: برخی از افرادی که از روش شیمی درمانی، برای درمان برخی از بیماریهای خود استفاده میکنند، ممکن است با عوارضی مانند داغ شدن زیر پاها مواجه شوند.
- بیماری شارکو ماری توث: به مواردی که به عنوان دلیل داغ شدن زیر پا و سوزن سوزن شدن آن اشاره کردیم، بیماری شارکو ماری توث را نیز اضافه کنید. این بیماری در واقع یک نوع اختلال ژنتیکی است که بر روی رشتههای عصبی بدن تاثیر میگذارد. یکی از نشانههای این بیماری، احساس گرمای شدید در زیر پاها است.
- بیماری ایدز: وجود برخی از عفونتها در بدن انسان، باعث نوروپاتی محیطی میگردد. همچنین برخی از بیمارانی که به بیماری ایدز مبتلا هستند، از داروهای خاصی استفاده میکنند که یکی از عوارض آن، گرم شدن کف پا است.
- سندرم درد منطقهای مزمن: هنوز پزشکان نتوانستهاند دلیل خاصی برای بروز سندرم منطقهای مزمن پیدا کنند. اما در برخی از مواقع ممکن است پس از سکته مغزی و یا حملات قلبی، این عارضه به وجود آید و نشانههای خود را با داغ شدن زیر پا نشان دهد.
نشانههایی که با گرم شدن کف پا رخ میدهند.
گاهی اوقات، گرم شدن کف پا به تنهایی برای برخی از بیماران به وجود میآید. اما ممکن است برخی دیگر از افراد، این مشکل را به همراه نشانههای دیگری نیز احساس کنند.
ما در این قسمت به علائمی که با داغ شدن زیر پا رخ میدهند اشاره میکنیم. اما قبل از آن باید تاکید کنیم که با مشاهده هر کدام از این علائم، حتمآً به یک متخصص مراجعه نمایید تا به صورت ریشهای، علت اصلی آن را کشف کرده و یک راه درمان اصولی برای شما تجویز نماید؛ این نشانهها عبارتند از:
- بی حس شدن زیر پا
- احساس سوزن سوزن شدن و یا گزگز در زیر پا
- ورم پا و قرمز شدن آن
- وجود تاول در قسمتهای مختلف پا
- خونریزی
البته علائم دیگری نیز وجود دارند که ممکن است به سایر قسمتهای بدن مربوط باشند؛ این علائم شامل موارد زیر می باشند:
- مشکل در راه رفتن
- خواب آلودگی شدید
- حساسیت بالا نسبت به لمس
- کاهش نبض
- درد و ضعف در استخوانها
- ضعفهای عضلانی
- بالا رفتن درجه حرارت بدن
- دردهای جسمی که در طول شب بیشتر میشوند
- اختلال در خواب
فراموش نکنید که اگر گرم شدن کف پای شما به صورت یکباره رخ داد و با ضعف و بی حسی در یک طرف بدن همراه بود، به سرعت خود را به یک پزشک برسانید. این نشانهها ممکن است بیانگر بروز سکته مغزی باشند.
البته علائم دیگری مانند کاهش سطح هوشیاری، توهم، فلج شدن، تغییرات بینایی و سردرد شدید نیز نشان میدهند که فرد در معرض خطر جدی قرار گرفته و باید به سرعت به اورژانس منتقل شود.
درباره کبد و داغی کف پا چه میدانید؟
پزشکان عقیده دارند که یکی از مهمترین علت داغ شدن کف پا و سوزن سوزن شدن آن، بیماریهای کبدی هستند. به طور کلی هر ماده زائدی که در بدن بسوزد، باعث ایجاد گرما شده و در رگهای پا رسوب می نمایند. افرادی که به اختلالات کبدی و یا چربی خون بالا دچار هستند، گرم شدن کف پای خود را، بیشتر در هنگام شب احساس میکنند.
فراموش نکنید که چاقی و مصرف الکل، از جمله مهمترین عواملی هستند که میتوانند باعث آسیبهای جدی به کبد شوند. همچنین اگر شما در طول زندگی، تغذیه سالم را رعایت نکنید و از مواد غذایی بی ارزش مصرف نمایید، ممکن است به بیماری کبد چرب مبتلا شوید.
کبد چرب، باعث جمع شدن سموم در قسمتهای مختلف بدن و به خصوص پاها میگردد. تورم در قسمت پاها باعث ایجاد فشار بسیار زیاد به اعصاب آن شده و در نهایت موجب داغی زیر پا میگردد.
برای این که بتوان به طور دقیق به این تشخیص رسید که کبد و داغی کف پا به همدیگر ارتباط دارند، باید به یک پزشک متخصص مراجعه نمود. پزشکان با انجام آزمایشات متعدد، به ارتباط میان کبد و داغی کف پا پی برده و داروهای لازم را برای درمان آن تجویز میکنند.
همچنین شما میتوانید در کنار درمانهای پزشکی، پاهای خود را با سبوس گندم، نمک، گل بنفشه و گل ختمی پاشویه کنید. انجام این کار، باعث کاهش داغی کف پا میگردد.
استرس و داغی کف پا نیز به هم مربوط هستند
شاید برای شما نیز جالب باشد بدانید که میان استرس و داغی کف پا نیز ارتباط تنگاتنگی وجود دارد. در واقع استرس اگر درمان نشود و به صورت مزمن در آید، ممکن است بر روند جریان خون در عصبها تاثیر بگذارد.
زمانی که عصبها با کاهش جریان خون مواجه شوند، برای آنها آسیبهای فراوانی به وجود میآید. این فرایند خود را با علائمی مانند گرم شدن کف پا، قرمزی پوست و درد شدید در انگشتان و زیر پا نشان میدهد.
هر چند استرس و داغی کف پا بر روی همدیگر تاثیر گذار هستند، اما نباید این نکته را فراموش کنید که با برطرف شدن منشاء اصلی استرس، داغی کف پا نیز به صورت کامل از بین میرود.
بنابراین شما برای این که بتوانید همواره از سلامتی جسمی برخوردار بوده و از آسیب مشکلات روانی مانند استرس و اضطراب دور بمانید، باید سعی کنید مشکلات زندگی خود را به صورت ریشهای حل کنید.
همچنین در شرایط پر استرس، همواره راهی برای آرام کردن خود و برون رفت از استرس پیدا کنید. مطمئن باشید که اگر استرس شما برای مدت زمان طولانی ادامه پیدا نکند، فرایند گرم شدن کف پا نیز به آرامی از بین میرود.
شاید شما نیز این موضوع را تجربه کرده باشید که خانمها در دوران قاعدگی و یا در دوران یائسگی، بیش از هر زمان دیگری با داغ شدن کف پای خود مواجه میشوند. در این دورانها نیز استرس و داغی کف پا، به همدیگر مربوط هستند. خانم ها در چرخه قاعدگی و یائسگی، بیش از هر زمان دیگری با تغییرات در خلق و خو و رفتار خود مواجه میشوند و تمامی این موارد، ایجاد کننده استرس و در نهایت داغی زیر پا هستند.
تشخیص گرم شدن کف پا و علت آن توسط متخصصان
برای این که بتوانید به علت اصلی گرم شدن کف پای خود پی ببرید، بهتر است که ابتدا به یک پزشک عمومی مراجعه کنید. پزشکان روشهای مختلفی دارند که از طریق آنها میتوانند به علت اصلی داغ شدن زیر پای شما پی ببرند؛ از جمله این روشها میتوان به پارامترهای زیر اشاره نمود:
- 1. معاینه بدنی: در ابتدا پزشک شما شروع به پرسیدن سوالاتی مانند سابقه پزشکی، داروهایی که مصرف میکنید و سابقه خانوادگی شما خواهد نمود. همچنین در مورد سایر علائمی که با داغ شدن کف پا همراه هستند و مدت زمان آن سوال مینماید. سپس با معاینه فیزیکی، یک نمای کلی از عملکرد سیستم بدن شما به دست خواهد آورد.
- 2. آزمایش خون: یکی از بهترین مواردی که میتواند به مشخص شدن علت اصلی داغی زیر پا کمک نماید، آزمایش خون است. از طریق آزمایش خون میتوان به مواردی مانند کمبود ویتامینهای بدن، دیابت، ارتباط میان کبد و داغی کف پا، مشکلات کلیه، عفونتها و یا سایر مواردی که سیستم ایمنی بدن شما را تهدید میکنند پی برد.
- 3. آزمایش عملکرد عصبی: در این آزمایش، پزشکان با انجام تستهای دقیق و کامل، به قدرت و سرعت عملکرد اعصاب شما پی میبرند.
- آزمایش تصویر برداری: معمولاً بهترین آزمایش تصویر برداری که توسط آن میتوان دلیل داغ شدن زیر پا و سوزن سوزن شدن آن را مشخص نمود، ام آر آی است. توسط این آزمایش میتوان هرگونه فشاری که بر روی ستون فقرات وجود دارد را بررسی نمود. چرا که یکی از مهم ترین علل داغ شدن زیر پا، فشاری است که به هر دلیلی به ستون فقرات وارد میشود.
مواردی مانند تنگی کانال نخاعی، دیسک کمر و همچنین وجود هر نوع توموری در این قسمت، میتوانند باعث ایجاد مشکلات عصبی شوند که در نهایت گرم شدن کف پا را با خود به همراه میآورد.
آشنایی با درمانهای خانگی گرم شدن کف پا
شاید گرم شدن کف پا، درد و ناراحتی چندان زیادی با خود به همراه نیاورد، اما شما باید آن را کاملاً جدی بگیرید. ممکن است در برخی از مواقع، داغی زیر پا نشان دهنده وجود یک بیماری زمینهای در جسم ما باشد.
بدون شک اگر زود به وجود یک بیماری در جسم خود پی ببریم، بهتر میتوانیم برای درمان آن اقدام نموده و نتایج خوبی به دست آوریم. پس با مشاهده هر نوع داغی و گرما در زیر پای خود، در اولین فرصت به یک پزشک حاذق مراجعه نمایید.
علاوه بر این، شما میتوانید همزمان با آن که به توصیههای پزشک خویش عمل میکنید، با استفاده از درمانهای خانگی نیز، گرم شدن کف پای خود را از بین ببرید. با ما همراه باشید تا برخی از بهترین درمانهای خانگی در این زمینه را با شما عزیزان در میان بگذاریم:
- از سرکه سیب استفاده کنید.
بدون شک سرکه سیب، یکی از بهترین درمانهای خانگی است که میتوانید توسط آن داغی کف پای خود را از بین ببرید. هر زمان که احساس کردید زیر پای شما بیش از اندازه داغ شده است، پاهای خود را در محلول آب و سرکه سیب قرار دهید.
این موضوع برای ورزشکاران، یکی از شیوههای مفید و موثر است که باکتریها، قارچ ها و سایر میکروبهای مضر پای خود را از بین ببرند و از داغ شدن آن جلوگیری کنند. سرکه سیب سطح ph بدن را متعادل نموده و نقش موثری در کاهش درد دارد.
- پاهای خود را در آب سرد قرار دهید.
آب سرد نیز یکی از روشهای قدیمی و مطمئنی است که میتوان توسط آن داغی زیر پا را کاهش داد. برای انجام این کار، باید پاهای خود را برای مدت زمان 15 دقیقه در آب کاملاً خنک قرار دهید.
همچنین فراموش نکنید که پاهای خود را از گرما و حرارت دور نگه دارید؛ زیرا حرارت ممکن است باعث تشدید داغی زیر پا گردد. کسانی که داغی زیر پای خود را شب ها بیشتر احساس میکنند، میتوانند قبل از خواب، پاهای خود را برای مدت زمان 15 دقیقه در آب خنک قرار دهند.
- نمک ایسوم نیز برای رفع داغی کف پا مفید است.
نمک ایسوم یکی از ترکیبات معدنی قدرتمندی است که از سولفات منیزیم کریستال تهیه میشود. در زمانهای قدیم، از نمک ایسوم برای درمان بسیاری از دردهای جسمی استفاده میشد و این روند همچنان ادامه دارد. در قسمت قبل به این موضوع اشاره کردیم که آب سرد، میتواند به برطرف شدن داغی زیر پا کمک فراوانی نماید.
در این قسمت میخواهیم این موضوع را نیز به آن اضافه کنیم که برای اثربخشی بیشتر، نمک ایسوم را به آب سرد اضافه نمایید. سپس پاهای خود را برای مدت زمان 15 الی 20 دقیقه درون آن قرار دهید.
این موضوع باعث تسکین پاهای شما شده و داغی زیر پا را از بین میبرد. لازم به ذکر است که نمک ایسوم، یک ضد التهاب طبیعی است و در عین حال میتواند بوی ناخوشایند پاها را نیز از بین ببرد. البته اگر شما یک بیمار دیابتی هستید، قبل از این که از نمک ایسوم استفاده نمایید، حتماً با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید.
- برای کاهش داغی کف پا، زردچوبه را فراموش نکنید.
زردچوبه یکی از ادویههای محبوب ما ایرانیان است که نه تنها از آن برای عطر و رنگ غذاهای خود استفاده میکنیم، بلکه از خواص ضد التهابی و ضد میکروبی آن نیز برخوردار میشویم. زردچوبه نقش مهمی در کاهش گرم شدن کف پا ایفا میکند و درد پاهای شما را تسکین میدهد. برای برخورداری از خواص زردچوبه، آن را به همراه روغن نارگیل ترکیب کنید.
پس از آن که یک خمیر یکدست تهیه کردید، آن را بر روی پاهای خود قرار دهید. البته برخی از افراد، زردچوبه را به همراه روغن حیوانی و شیر نیز ترکیب میکنند و یک معجون شفابخش و شگفت انگیز به دست میآورند.
کورکومینی که در زردچوبه وجود دارد، سرشار از خواص آنتی اکسیدانی است. بنابراین نه تنها داغی زیر پا را از بین میبرد، بلکه برای جلوگیری از عفونتهای پوستی نیز بسیار موثر است.
- روغن ماهی:
روغن ماهی از آن دسته موادی است که دارای خواص ضد التهابی بی نظیری است. بنابراین شما میتوانید با استفاده از روغن ماهی، داغی زیر پای خود را به راحتی از بین ببرید.
بررسیها نشان دهنده آن است که روغن ماهی، باعث کاهش نوروپاتی دیابت شده و حتی میتواند فرایند آن را معکوس نماید. اسیدهای چربی که در روغن ماهی وجود دارند، باعث التیام پاها و از بین رفتن داغی آن میشوند.
فراموش نکنید که روغن ماهی به نوعی یک مکمل ویتامین است. بنابراین اگر با سایر داروها ترکیب شود، ممکن است عوارض جانبی به همراه داشته باشد. پس قبل از این که اقدام به مصرف آن نمایید، حتماً با پزشک متخصص خویش مشورت کنید.
تغییر سبک زندگی و درمان گرم شدن کف پا
علاوه بر این که روشهای درمانی فراوانی برای از بین بردن داغی کف پا وجود دارند، شما میتوانید با ایجاد تغییر در سبک زندگی خویش، داغی زیر پای خود را از بین ببرید. با ما در این قسمت همراه باشید تا به برخی از مهمترین راهکارها برای تغییر سبک زندگی، اشاره کوتاهی نماییم:
- در طول روز، از کفشهای مناسب و استاندارد استفاده کنید. پاهای شما باید با قرار گرفتن در کفش، احساس راحتی فراوانی نمایند.
- اگر احساس میکنید کفشها و یا جورابهای شما مرطوب است، هرگز آنها را نپوشید؛ چرا که محیط مرطوب، می تواند زمینه ساز رشد بسیاری از میکروبها و باکتریها باشد.
- سعی کنید در برنامه غذایی روزانه خود، از موادی که حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند استفاده کنید. به خصوص مصرف مواد غذایی حاوی آهن را هرگز فراموش نکنید.
- تا آن جایی که برای شما امکان دارد، مصرف سیگار و الکل را ترک کنید.
- ایستادن برای مدت زمان طولانی بر روی پاها، یکی از مهمترین علل گرم شدن کف پا به شمار میروند. بنابراین تا حد امکان از ایستادن طولانی مدت و پیاده روی طولانی خودداری کنید.
- سعی کنید همواره از جورابهای نخی استفاده کنید؛ چرا که این جورابها، از عرق کردن پاها و رشد باکتریها در آن جلوگیری به عمل میآورند.
- در برنامه غذایی خود، مواد قندی، چرب و یا فست فود را کاهش داده و به جای آن از میوه ها و سبزیجات تازه استفاده کنید.
آیا میتوان از سندرم گرم شدن کف پا جلوگیری به عمل آورد؟
پزشکان عقیده دارند که راهی برای جلوگیری کامل از گرم شدن کف پا وجود ندارد؛ اما شما می توانید با رعایت برخی از دستورالعملهای مفید، تا حدودی از این مشکل در امان بمانید. ما در این قسمت به صورت مختصر به برخی از این دستورالعملها اشاره میکنیم:
– اگر با بیماریهایی مانند دیابت، مشکلات کبدی و یا کلیه روبرو هستید، به صورت منظم به پزشک مراجعه کنید. کبد و داغی کف پا، دیابت و همچنین بیماریهای کلیوی، همه در ایجاد این مشکل نقش مهمی دارند.
– همان گونه که اشاره شد، استرس و داغی کف پا نیز بر روی همدیگر تاثیر گذار هستند. بنابراین تا آن جایی که می توانید از موقعیتهای استرس زا دوری کنید. همچنین اگر به ناچار در چنین موقعیتهایی قرار گرفتید، حتماً با استفاده از روشهایی مانند مدیتیشن، مطالعه، طبیعت گردی و یا گوش دادن به موزیک های خوب، دوباره آرامش را به جسم و جان خود هدیه دهید.
– اگر به دیابت و یا هر نوع بیماری زمینهای مبتلا هستید، حتماً به صورت دورهای به پزشک خود مراجعه نمایید. شما باید از تمامی دستورات پزشک خود پیروی کرده و داروهایی که برای شما تجویز نموده است را سر وقت میل کنید.
– گاهی اوقات کفش های نامناسبی که انتخاب میکنید، بر روی داغی زیر پا تاثیر میگذارند. بنابراین همواره سعی کنید در طول روز، از کفشهای استاندارد و مناسب استفاده نمایید. کفشهای شما باید پاشنههای کوتاهی داشته باشند و پنجه آنها پهن باشد.
– اگر بر روی پاهای خود علائمی مانند تاول، زخم، بریدگی یا هر تغییری مشاهده می کنید، به پزشک مراجعه کنید. تمامی این موارد ممکن است باعث بروز عفونت شده و در نهایت داغی زیر پا را به همراه داشته باشند.
سخن پایانی
از شما عزیزان بسیار سپاسگزاریم که ما را تا انتهای این مقاله همراهی کردید؛ ما با ارائه این مطالب تلاش کردیم شما را با گرم شدن کف پا و نشانههای آن آشنا کنیم. همچنین در قسمتی از مقاله به علت داغ شدن کف پا و سوزن سوزن شدن آن پرداختیم و شما را با راهکارهای درمانی آن آشنا کردیم.
در قسمتی از مطالب نیز به این موضوع اشاره کردیم که بیماری هایی مانند دیابت، مشکلات کبدی و استرس بر روی داغی زیر پا موثر هستند و باید برای درمان آن ها اقدام کنید.
در نهایت باید به این موضوع اشاره کنیم که هرگز داغ شدن زیر پای خود را نایدده نگیرید. ممکن است این یک نشانه باشد که بدن شما از طریق آن میخواهد شما را از وجود یک مشکل در خود آگاه کند.
خوشبختانه میتوان با مراجعه به پزشک و پیروی از راهکارهای درمانی او، ریشه اصلی گرم شدن کف پا را برطرف نمود و سلامتی را برای جسم و جان خود به ارمغان آورد.