فهرست مطالب
- پروفسور جراح ستون فقرات؛ تشخیص دقیق بیماریهای مرتبط با ستون مهرهها و آسیبهای نخاعی
- پروفسور جراح ستون فقرات چه بیماری هایی را درمان می کند؟
- پروفسور جراح ستون فقرات از چه راه های درمانی استفاده می کند؟
- نحوه تشخیص بیماریها توسط فوق تخصص ستون فقرات و پروفسور جراح ستون فقرات؟
- انتخاب بهترین فوق تخصص گردن و ستون فقرات در تهران و پروفسور جراح ستون فقرات
- ریسک فاکتورهای بیماری ستون فقرات از نگاه پروفسور ستون فقرات در تهران
- سخن آخر
پروفسور جراح ستون فقرات؛ تشخیص دقیق بیماریهای مرتبط با ستون مهرهها و آسیبهای نخاعی
ستون فقرات عضوی بسیار مهم در بدن انسان و بسیاری از مهره داران محسوب می شود. ستون مهرهها در بدن وظایف حائز اهمیتی دارد که از جمله آن میتوان به نقش تکیه گاهی آن و همچنین حفظ و نگهداری نخاع اشاره نمود. از آن جایی که میزان حساسیت این عضو بسیار بالا می باشد، احساس هر گونه درد و ناراحتی در آن برای افراد نگران کننده است. به گونه ای که آن ها ترجیح میدهند تا به پروفسور جراح ستون فقرات یا متخصص ستون فقرات با تجربه در حوزه انواع بیماری های این ناحیه مراجعه نمایند. چنانچه شما نیز با درد در ستون مهره ها مواجه هستید، ما را تا انتهای این مقاله همراهی نمایید.
آنچه در این مقاله می خوانید :
- پروفسور جراح ستون فقرات چه بیماری هایی را درمان می کند؟
- پروفسور جراح ستون فقرات از چه راه های درمانی استفاده می کند؟
- نحوه تشخیص بیماریها توسط فوق تخصص ستون فقرات و پروفسور جراح ستون فقرات
- انتخاب بهترین فوق تخصص گردن و ستون فقرات در تهران و پروفسور جراح ستون فقرات
- ریسک فاکتورهای بیماری ستون فقرات از نگاه پروفسور ستون فقرات در تهران
- سخن آخر
پروفسور جراح ستون فقرات چه بیماری هایی را درمان می کند؟
درد و سایر علائم آزار دهنده در ستون مهرهها می تواند ناشی از انواع بیماری های مختلف باشد؛ لذا زمانی که بیمار با مجموعه از علائم به پروفسور جراح ستون فقرات مراجعه می کند، وی از راه های تشخیصی دقیق برای پی بردن به ریشه بیماری استفاده می نماید. هر کدام از بیماری های مرتبط با ستوت فقرات دارای یک روش خاص برای درمان می باشند بنابراین سبب شناسی در درمان ستون مهرهها بسیار حائز اهمیت است.
در قسمت زیر به برخی از بیماری های ستون مهرهها که توسط پروفسور جراح ستون فقرات تشخیص داده می شود اشاره می کنیم. توجه داشته باشید که گاهی لازم است تا فوق تخصص ستون مهره، بیمار را به متخصصان دیگری ارجاع دهد. به این صورت که گاهی انجام اقدامات درمانی به مداخله سایر متخصصان مثلا متخصص غدد، قلب و… نیاز پیدا می کند.
⦁ آرتروز
آرتروز ستون مهره یکی از شایع ترین دلایل درد ستون مهرهها به خصوص در افراد مسن می باشد. آرتروز در واقع زمانی ایجاد می شود که مهره ها بنا به دلایل دژنراتیو دچار سائیدگی می گردند. در نتیجه بروز آرتروز دیسک بین مهره ها معمولا تا حد زیادی تخریب می گردد و ستون مهرهها با کاهش انعطاف پذیری و درد همراه می شود.
پروفسور جراح ستون فقرات و به طور کلی سایر متخصصان توصیه می کنند که در سنین جوانی ضمن انجام اقدامات پیشگیرانه مانع بروز شدید و زودرس آرتروز گردید. همچنین چنانچه با علائم آن رو به رو شدید، سریعا به مراکز تخصصی رفته و درمان خود را آغاز نمایید. در غیر این صورت آرتروز پیش روی کرده و سبب بیرون زدگی دیسک و بروز التهاب می شود.
⦁ اختلالات دیسک کمر و گردن
انواع اختلالات در دیسک شامل ترک خوردگی، پارگی و بیرون زدگی دیسک کمر نیز شایع ترین اختلالات ستون فقرات محسوب می شوند. تخریب دیسک کمر و گردن همچون آرتروز می تواند، به صورت تدریجی و به دنبال افزایش سن افراد ایجاد گردد که البته امروزه به دلیل رواج سبک زندگی ماشینی و بی تحرک در سنین پایین نیز مشاهده می شود.
همچنین گاهی اختلال در دیسک در اثر فشار ناشی از تروماهای فیزیکی نیز به وجود می آید. دیسک کمر و گردن با علائمی نظیر درد و التهاب همراه می باشند و ممکن است که به ریشه اعصاب فشار وارد کنند.
⦁ تنگی کانال نخاعی
این عارضه زمانی اتفاق می افتد که فضای اطراف نخاع باریک و تنگ می شوند. بدین ترتیب نخاع و ریشه های عصبی تحت فشار قرار می گیرند و فرد با علائمی همچون درد، التهاب و مهمتر از همه بی حسی و گزگز مواجه می شود. گفته می شود که عموما آرتریت سبب تنگی کانال نخاعی می شود. پروفسور جراح ستون فقرات این بیماری را با استفاده از روش های مختلف تهاجمی و غیرتهاجمی تحت درمان قرار می دهد تا آسیب به ریشه اعصاب منجر به بروز عواقب ناگوار نگردد.
⦁ اسپوندیلیت آنکیلوزان
این بیماری که تحت عنوان روماتیسم ستون مهرهها نیز شناخته می شود، یک اختلال خودایمنی و پیش رونده محسوب می گردد که به اقدامات سریع درمانی احتیاج دارد. روماتیسم ستون مهره با علائم آزاردهنده ای شامل درد و التهاب همراه است و به تدریج سبب کاهش انعطاف و سفتی ستون مهرهها می گردد.
به حدی که ستون مهره ها به سمت جلو خم می شوند. پروفسور ستون فقرات در تهران با توجه به علائم بیمار و تصاویر حاصل از رادیوگرافی، این بیماری را شناسایی نموده و با استفاده از دارو و فیزیوتراپی علائم را بهبود می بخشد.
⦁ سیرنگومیلی
این بیماری یکی دیگر از اختلالات پیش رونده ستون مهره می باشد که گاهی بصل النخاع را نیز درگیر می کند. در نتیجه بروز این بیماری کیست های ریزی در اطراف نخاع ایجاد می شوند و درد و خشکی ستون مهرهها را به همراه می آورند.
لازم به ذکر است که این بیماری نیز مانند اسپوندیلیت، سبب کژپشتی می گردد و از آن جاییکه ممکن است، به ریشه اعصاب فشار آورد، احتمال بروز ناهماهنگی های حسی و حرکتی در طی آن وجود دارد. بیماران در هنگام شروع نخستین نشانه ها باید نزد پروفسور جراح ستون فقرات و یا فوق تخصص گردن و ستون مهرهها در تهران مراجعه نمایند.
⦁ لغزندگی مهره
لغزندگی مهره یا اسپوندیلولیستزیس به سر خوردن یا حرکت یک مهره بر روی مهره دیگر گفته می شود. این عارضه سبب تغییر شکل ستون مهره و بروز علائم دردناک می گردد. همچنین در بسیاری از مواقع فرد دچار تنگی کانال نخاعی شده و علائم تشدید پیدا می کند. نقص های مادرزادی، تروماهای فیزیکی ورزشی، پوکی استخوان و… نمونه هایی از دلایل لغزندگی مهره می باشند و لازم است که فرد با شروع علائم به فوق تخصص ستون مهره مراجعه کرده و از پیشرفت آن جلوگیری به عمل آورد.
⦁ شکستگی فشاری ستون مهره
این عارضه هنگامی اتفاق می افتد که بخشی از مهره در ستون مهره دچار تخریب گردد که عمدتا این شکستگی به صورتی رخ می دهد که قسمت جلویی دچار تخریب شده و قسمت پشتی سالم باشد. علت شکستگی های فشاری معمولا تروماهای فیزیکی ناگهان نمی باشد و گفته می شود که این نوع ضعف و آسیب دیدگی در مهره ها ناشی از پوکی استخوان است.
درد، بی حسی و ایجاد انحنا در ستون مهرهها مجموعه ای از علائم شایع شکستگی فشاری می باشند. پروفسور جراح ستون فقرات در مواقع نادر جراحی را پیشنهاد می کند و معمولا از راه های غیرتهاجمی شامل تکنیک های فیزیوتراپی و بستن بریس استفاده می کند.
⦁ کیست تارلوف
این نوع از کیست که تقریبا نه درصد از افراد جهان به آن مبتلا می شوند، به طور معمول مشکلی را برای بیماران ایجاد نمی کند؛ اما چنانچه کیست تقسیم سلولی انجام داده و بزرگ شود، ممکن است که به بافت های اطراف فشار وارد کند. در چنین شرایطی افراد با درد، بی حسی و ضعف مواجه می شوند و بایستی سریعا جهت درمان اقدام کنند. در واقع کیست تارلوف قبل از این که رشد کند، بدون علامت است.
از آن جاییکه این نوع کیست، حاوی مایع مغزی نخاعی می باشد، فوق تخصص ستون مهرهها گاهی تصمیم می گیرد که به تخلیه این مایع یا آسپریشن بپردازد که یک روش کمتر تهاجمی محسوب می گردد. در برخی از موارد نیز لازم است که پروفسور جراح ستون فقرات جهت جراحی و خارج کردن کیست اقدام کند.
⦁ شانه یخ زده
شانه یخ زده که در علم پزشکی تحت عنوان فروزن شولدر شناخته می شود، به وضعیتی گفته می شود که در آن فصل شانه به شدت سفت و بدون انعطاف می گردد. متخصصان هنوز به علت دقیق بروز این اختلال پی نبرده اند اما پروفسور ستون مهرهها در تهران بر این باور است که سفت شدن شانه با التهاب همراه بوده و نوعی بیماری خودایمنی می باشد. البتته ناگفته نماند که شانه یخ زده گاهی واکنشی در برابر آسیب های شدید فیزیکی و یا پیشرفت بیماری های دیگری مانند آرتروز و دیسک گردن می باشد. از همین رو زمانی که افراد درد و سفتی شانه و گردن به فوق تخصص ستون مهره مراجعه می کنند، وی همه احتمالا را در نظر گرفته و از راه های تشخیصی دقیق برای درمان این عارضه کمک می گیرد.
⦁ انواع انحرافات ستون فقرات
انواع انحرافاتی که در ستون مهرهها ایجاد می شوند، به دو صورت مادرزادی و اکتسابی قابل مشاهده هستند. انحرافات مادرزادی در زمان بدو تولد در افراد وجود دارند و انحرافات اکتسابی نیز در طول حیات فرد به دنبال آسیب های فیزیکی به اعصاب یا ستون مهره ایجاد می شوند که به نمونه هایی از آن، در قسمت های پیشین اشاره کردیم. از دیدگاه پروفسور جراح ستون فقرات، همه این انحرافات به دو دسته قابل تقسیم هستند.
دسته اول تحت عنوان احرافات ساختاری شناخته می شوند و دسته دوم را انحرافات غیرساختاری می گویند. به بیان دیگر، انحرافات غیرساختاری معمولا موقتی و قابل درمان هستند. انحرافات ستون مهرهها بسته به شدتی دارند، بیماران را دچار طیف مختلفی از علائم می نمایند.
بدشکل شدن بدن و درد شایع ترین این علائم می باشند. حتی در مواردی که میزان انحراف بسیار است، قلب، ریه و یا برخی دیگر از اعضا تحت فشار قرار می گیرند که این امر باعث بروز اختلال در عملکرد آن ها می شود. در ادامه برخی از انواع انحرافات ستون مهره را برمی شماریم.
⦁ اسکولیز: اسکولیز به حالتی گفته می شود که ستون مهرهها دچار انحراف به طرفین شده باشد.
⦁ لوردوزیس: این عارضه تحت عنوان گودی کمر بین افراد شناخته می شود. به صورتی که قوس قسمت پایینی کمر بسیار بوده و ظاهر نامناسبی را ایجاد می کند.
⦁ کیفوز: در این نوع از اختلالات ستون مهره، قسمت فوقانی مهره ها دچار برآمدگی شدید می گردد. به صورتی که گویی به سمت بیرون کشیده شده است. کیفوز در افراد پیر به فراوانی دیده می شود.
جهت درمان انحرافات ستون مهره گاهی در صورت نیاز، پروفسور جراح ستون فقرات اقدام به جراحی می نماید و گاهی نیز تنها فیزیوتراپی، بستن کمربند و بریس، دارودرمانی و… توسط فوق تخصص گردن و ستون مهرهها در تهران پیشنهاد می شود.
⦁ شکستگی و دررفتگی
دررفتگی و شکستگی ستون مهرهها بعد از آسیب های شدید فیزیکی رخ می دهند و بیماران علائمی شدید را بلافاصله بعد از حادثه تجربه می کنند.
توصیه می شود که افراد پس از آسیب به ستون مهره به هیچ عنوان مصدوم را حرکت ندهند و با اورژانس تماس بگیرند؛ زیرا احتمال گسترش آسیب به اعصاب حسی و حرکتی وجود دارد. به طور معمول پروفسور جراح ستون فقرات برای درمان از جراحی و سپس تکنیک های توانبخشی استفاده می کند.
⦁ سندروم دم اسب
سندروم دم اسبی یا کودا اکوینا نوعی درد شدید در ناحیه تحتانی ستون مهرهها یا کمر است که همه اعصاب را درگیر می کند. این درد و فشردگی اعصاب به اندازه ای است که ممکن است، فرد را با انواع آسیب های حسی و حرکتی، عدم توانایی در کنترل ادرار و مدفوع و یا فلج اعضا مواجه سازد.
این اختلال معمولا ناشی از آسیب های مادرزادی یا اکتسابی ایجاد شده در ستون مهرهها می باشد. پروفسور جراح ستون فقرات توصیه می کند که افراد ضمن مواجه ضمن مواجهه با علائمی نظیر درد، بی حسی، ضعف، بی اختیاری ادرار، اختلال در عملکرد جنسی و… سریعا اقدامات درمانی را انجام دهند تا از بروز عواقب ناگوار آتی پیشگیری به عمل آورند.
⦁ درد سیاتیکی
همانطور که در طول نگارش مقاله اشاره کردیم، انواع اختلالات و بیماری های ایجاد شده در ستون مهرهها و اطراف نخاع ممکن است، سبب آسیب به ریشه اعصاب گردد. آسیب های عصبی با علائم آزاردهنده بسیاری از جمله درد، بی حسی، ضعف، عدم توانایی در حرکت، بی اختیاری ادرار و… همراه است.
در این قسمت قصد داریم تا به یکی از آسیب های عصبی شایع اشاره کنیم. سیاتیک حاصل اتصال ریشه لگنی سوم به ریشه کمری چهارم می باشد که در صورت تخریب، بیمار را با درد شدید تیرکشنده در کمر مواجه می سازد. از آن جاییکه سیاتیک بزرگترین عصب بدن بوده و تا پا کشیده شده است، درد آن به سمت پایین امتداد پیدا می کند.
⦁ تومور و متاستاز در ستون فقرات
تومورها در اثر تقسیم سلولی بیش از اندازه ایجاد می گردند. این تقسیم سلولی ممکن است در هر قسمت از بدن رخ دهد و چنانچه در اطراف نخاع ایجاد شود و به مرحله متاستاتیک برسد، فرد با علائم خطرناکی مواجه می سازد؛ چرا که رشد تومور به بافت های اطراف، نظیر ریشه اعصاب فشار وارد می کند.
در چنین شرایطی پروفسور جراح ستون فقرات به جراحی و خارج کردن تومور می پردازد. توجه داشته باشید که گاهی بسته به اندازه تومور و شدت علائم، فوق تخصص ستون مهرهها از روش های غیرتهاجمی اعم از پرتودرمانی، دارودرمانی، شیمی درمانی و… استفاده می کند.
⦁ عفونت ستون مهره ها
در بسیاری از مواقع ستون مهره و بافت های اطراف نخاع دچار عفونت می گردند. انواع مختلفی از قارچ و باکتری ها وجود دارند که سبب بیماری عفونی و آسیب به ریشه اعصاب می گردند. از جمله این عوامل بیماری زا و میکروب ها می توان به استافیلوکوکوس، استرپتوکوک، انتروکوک، اشریشیاکلی، سودوموناس، استافیلوکوک کواگولاز و… اشاره نمود. تب، درد، تغییر شکل، اختلالات عصبی و… نمونه هایی از علائم عفونت ستون مهرهها می باشند.
⦁ میلوپاتی
میلئپاتی اصطلاحی است که پروفسور جراح ستون فقرات و متخصصان این حوزه به مجموعه از آسیب های عصبی در نخاع نسبت می دهند. در قسمت های فوق به بسیاری از بیماری ها اشاره کردیم که می توانند منجر به آسیب عصبی شوند و درنهایت میلوپاتی را ایجاد کنند.
بنابراین برای این که افراد دچار میلوپاتی و فشردگی ریشه اعصاب در نخاع نگردند، می بایست در صورت بروز هر گونه بیماری در ستون مهرهها سریعا به فوق تخصص گردن و ستون مهره مراجعه کنند. ناگفته نماند که گاهی آسیب به نخاع در اثر فعالیت های سنگین ورزشی و یا کشیدن سیگار است. پس افراد ضمن احتیاط و رعایت نکات پیشگیرانه می توانند، مانع بروز آن شوند.
پروفسور جراح ستون فقرات از چه راه های درمانی استفاده می کند؟
ستون مهرهها شامل 26 عدد مهره مهره استخوانی می باشد که از نخاع و ریشه اعصاب در برابر فشارهای فیزیکی حفاظت کرده و بدن را حمایت می نمایند. همانطور که در قسمت قبل اشاره کردیم، انواع مختلفی از بیماری ها وجود دارند که می توانند سلامت ستون فقرات را با تهدید مواجه سازند.
در پی این امر، احتمال آسیب بافت های اطراف ستون مهرهها و نخاع افزایش پیدا می کند و دامنه حرکتی ستون مهره محدود میشود. همچنین بیمار با علائمی همچون درد، بی حسی، التهاب و… مواجه می شود.
خوشبختانه امروزه با توجه به پیشرفت دانش پزشکی بیماران به انواع راه های درمانی دسترسی دارند و فیزیتریست ها، روانشناسان، فوق تخصص گردن و ستون مهرهها در تهران و پروفسور جراح ستون فقرات تجربه گسترده ای در درمان انواع اختلالات ستون مهرهها و اعصاب دارند. پروفسور ستون فقرات در تهران معمولا برای درمان بیماری ستون مهرهها بسته به شرایط بیمار از یک یا چند روش درمانی استفاده می کنند.
در این بخش قصد داریم تا به برخی از روش های درمانی اختلالات ستون مهره اشاره کنیم. همانطور که در بخش های پیشین مشاهده کردید، درد و ناراحتی در ستون مهرهها شامل طیف گسترده ای از دلایل می باشد. به این معنا که بیماری های مختلفی می توانند، علت مراجعه شما به فوق تخصص گردذن و ستون فقرات در تهران باشد.
⦁ استفاده از ابزارهای حمایتی شامل کمربند، بریس و…
⦁ دارودرمانی و تزریق مستقیم کورتیکواستروئیدها
⦁ جراحی
⦁ توانبخشی با فیزیوتراپی
⦁ پرتودرمانی و شیمی درمانی برای اختلالات سرطانی
⦁ اوزون تراپی
⦁ پی آرپی
نحوه تشخیص بیماریها توسط فوق تخصص ستون فقرات و پروفسور جراح ستون فقرات؟
از آن جاییکه دلایل مختلفی برای درد و ناراحتی ستون مهرهها وجود دارد، پروفسور جراح ستون فقرات و یا فوق تخصص گردن و ستون مهرهها در تهران پیش از هر اقدامی باید به پیدا کردن ریشه مشکل بپردازد. جهت انجام این کار راه های تشخیصی بسیاری وجود دارند که پروفسور جراح ستون فقرات از آن ها بسته به وضعیت بیمار استفاده می کند. به این صورت که فوق تخصص گردن و ستون مهرهها در تهران ابتدا یه ارزیابی کلی بیمار می پردازد و در طی این ارزیابی مراحل زیزر را طی می نماید.
⦁ معاینه بالینی
⦁ گرفتن شرح حال
⦁ پرسیدن سوابق مصرف دارو و بیماری های پیشین
⦁ گرفتن اطلاعات در رابطه با سوابق بیماری خاص در خانواده
⦁ معاینه عصبی
⦁ توضیح دادن وضعیت موجود به بیمار
⦁ استفاده از سایر روش های تشخیصی
سایر روش های تشخیصی به شرح زیر هستند که در پیدا کردن علت و محل آسیب در ستون مهرهها، فوق تخصص ستون مهره را یاری می نمایند:
⦁ تصویربرداری رزونانس مغناطیسی یا ام آر آی؛ این روش برای مشاهده و بررسی اعضای داخلی بدن انسان به فراوانی و در قسمت های مختلف بدن مورد استفاده قرار می گیرد. برای تصویر برداری در این روش از یک آهنربای قوی برای ایجاد میدان مغناطیسی استفاده می شود.
مزیت این روش این است که پروفسور جراح ستون فقرات یا فوق تخصص ستون مهرهها قبل از شروع اقدامات درمانی مثل جراحی قادر است، بافت نرم و سفت موجود در ستون مهره شامل تاندون، رباط، ماهیچه، دیسک، مهره ها و… را به دقت مشاهده کند.
⦁ اسکن توموگرافی رایانه ای؛ CT یا اسکن توموگرافی کامپیوتری با بهره گیری از اشعه رونگتن تصاویری سه بعدی را از ستون مهره فراهم می کند. در این روش گاهی در صورت لزوم از ماده حاجب نیز استفاده می شود. گفتنی است که سی تی در مقایسه با اشعه ایکس ساده، تصاویر دقیق تری را ارائه می دهد. به همین علت پروفسور جراح ستون فقرات از آن به ویژه در هنگام شکستگی ها استفاده می کند.
⦁ بایوپسی؛ این روش معمولا در شرایطی استفاده می شود که پروفسور ستون مهرهها در تهران، به وجود سلول های سرطانی مشکوک شده باشد. بدین ترتیب فوق تخصص ستون مهرهها قسمتی از بافت مورد نظر را طی بایوپسی از ناحیه جدا کرده و برای تجزیه و تحلیل به آزمایشگاه های تخصصی ارجاع می دهد.
⦁ الکترومیگرافی؛ بررسی های الکترودیاگنوستیک، فعالیت های الکتریکی صورت گرفته در عضلات و عصب ها را نمایان می سازند. این روش تشخیصی به طور دقیق به پروفسور جراح ستون فقرات نشان می دهد که واکنش قسمت های مختاف بدن به محرک چی بوده و آیا عملکرد درستی دارند یا خیر.
انتخاب بهترین فوق تخصص گردن و ستون فقرات در تهران و پروفسور جراح ستون فقرات
در قسمت های پیشین بارها به این نکته اشاره کردیم که افراد برای تشخیص و درمان بیماری های ستون فقرات بایستی به فوق تخصص ستون مهرهها یا پروفسور ستون فقرات در تهران مراجعه نمایند؛ اما دانستن این نکته خالی از لطف نیست که افراد بدون شناخت در رابطه با رزومه فوق تخصص ستون مهرهها ممکن است، خود را با آسیب های جدی مواجه سازند.
لذا شما می بایست قبل از مراجعه به فوق تخصص ستون فقرات در تهران، معیارهایی را برای انتخاب صحیخ کلینیک و درمانگر در نظر گرفته باشید.
⦁ فوق تخصص گردن و ستون فقرات در تهران بایستی دارای مجوز از سازمان نظام پزشکی باشد.
⦁ بهترین فوق تخصص گردن و ستون مهرهها در تهران باید علاوه بر داشتن مجوز کار، دانش خود را مطابق با علم روز دنیا به روزرسانی کند تا قادر باشد، بیماران را با استفاده از روش های جدید، درمان نماید.
⦁ فوق تحصص گردن و ستون فقرات در تهران باید بتواند، تا حد زیادی از میزان نگرانی و اضطراب بیماران بکاهد.
⦁ فوق تخصص ستون مهرهها بایستی تجریبه کافی در درمان داشته و دارای رزومه قوی باشد.
ریسک فاکتورهای بیماری ستون فقرات از نگاه پروفسور ستون فقرات در تهران
ریسک فاکتورها یا عوامل خطر مجموعه از موارد هستند که احتمال ابتلا به بیماری های ستون فقرات را افزایش می دهند. متخصصان و پروفسور ستون مهرهها در تهران علاوه بر درمان بیماری ها معمولا در پی کشف علل بیماری های ستون فقرات و عواملی هستند که سبب افزایش احتمال بروز این بیماری ها می شوند.
این تحقیقات به آن ها کمک می کند که راه های پیشگیری از ایجاد اختلالات ستون فقرات را بهتر بشناسند. در قسمت زیر به برخی از ریسک فاکتوهای ابتلا به بیماری های ستون مهرهها اشاره می کنیم. پروفسور ستون فقرات در تهران توصیه می کند که با اجتناب از عوامل خطر، مانع بروز اختلالات ستون مهرهها گردید.
⦁ اضافه وزن
⦁ بلند کردن وزنه و یا اجسام سنگین به شیوه نادرست
⦁ تغذیه نامناسب
⦁ کم تحرکی و ورزش نکردن
⦁ مصرف دخانیات و مواد مخدر
⦁ فعالیت های فیزیکی شدید و مکرر
⦁ سبک زندگی غلط و قرار دادن بدن در پوزیشن نامناسب
سخن آخر
ما در این مقاله تلاش نمودیم تا به انواع بیماری هایی که توسط فوق تخصص گردن و ستون مهرهها در تهران و پروفسور ستون فقرات در تهران قابل درمان است، اشاره کنیم.
فوق تخصص ستون مهرهها به طور کامل با آناتومی این عضو آشنا است و می تواند با استفاده از راه های تشخیصی دقیق علت درد و ناراحتی شما را در ناحیه ستون فقرات پیدا کند. البته چنانجه به دنبال بهترین پروفسور جراح ستون فقرات هستید، بایستی توجه داشته باشید که وی دارای تجربه و مهارت کافی در این زمینه باشد و حتما به مراکز تخصصی درمان ستون مهرهها مراجعه کنید.