اشتباهات خطرناک “درمان درد سیاتیک با طب سنتی! “+ روش‌های موثر

آیا “درمان درد سیاتیک با طب سنتی موثر است؟ سیاتیک زندگی شما را دزدیده است! دردِ تیر کشنده، هر حرکت را به شکنجه تبدیل کرده.”چرا هیچ درمانی جواب نمی‌دهد؟! “طب مدرن فقط مسکن‌های قوی می‌دهد، اما عوارض آنها وحشتناک است. طب سنتی وعده بهبودی می‌دهد. اما آیا می‌توان اعتماد کرد؟ اگر این روش‌ها بی‌اثر یا خطرناک باشند؟ “برخی می‌گویند”حجامت معجزه می‌کند”، اما تصور سوزن‌ها، پوستتان را می‌لرزاند. 

گاهی اتفاق افتاده که استفاده از درمان‌های سنتی و خانگی و عدم مراجعه زودهنگام به پزشک، باعث وخیم‌تر شدن بیماری شده تا جایی که حتی پس از مراجعه به پزشک نیز درمان قطعی برای درد سیاتیک امکان‌پذیر نبوده و این درد برای همیشه با فرد باقی خواهد ماند. بنابراین اگر می‌خواهید درمان درد سیاتیک در طب سنتی  در پیش گیرید، قبل از شروع درمان حتماً با یک پزشک متخصص مغز و اعصاب مشورت کرده و نظر او را در این باره جویا شوید. 

به منظور آشنایی با درمان درد سیاتیک با طب سنتی و دریافت اطلاعات بیشتر، اکنون تماس بگیرید.
با ما در ارتباط باشید.

مؤثرترین درمان‌های درد سیاتیک در منزل

نتیجه جستجوها در مورد درمان‌های خانگی درد و التهاب سیاتیک نشان می‌دهد که روش‌های زیادی برای حل این مشکل در منزل وجود دارد. در ادامه روش‌هایی برای شما ارائه شده که مورد قبول و تأیید پزشکان است. شما نیز قبل از انجام هرگونه عملی باید پزشک معالج خود را در جریان قرار دهید. 

ورزش‌کردن

هرچند انجام حرکات و ورزش‌های سنگین مانند وزنه‌برداری و اسکوات در درمان درد و التهاب سیاتیک موثر نبوده و حتی ممکن است باعث تشدید درد شود، اما ورزش‌هایی مانند یوگا، تای‌چی، شنا، برخی از حرکات کششی و پیاده‌روی درصورتی‌که زیر نظر یک فرد متخصص و یا فیزیوتراپیست انجام شود، می‌تواند در تسکین درد و التهاب سیاتیک موثر باشد.  

کمپرس گرم و سرد

گاهی کمپرس گرم و سرد می‌تواند باعث تسکین درد و التهاب سیاتیک شود. هرچند نتیجه این دو عمل متفاوت است، ولی هم گرما و هم سرما می‌توانند باعث کاهش درد شوند. 

در واقع کمپرس سرد با کاهش جریان خون، می‌تواند التهابات را کاهش دهد. هنگامی که التهابی در یکی از بافت‌های بدن ایجاد می‌شود، سرمادرمانی می‌تواند با کند کردن جریان خون در محل مورد نظر، باعث ایجاد بی‌حسی شده و بدین ترتیب احساس درد توسط فرد کاهش می‌یابد. 

این روش معمولاً در تسکین دردهای کوتاه‌مدت، گزگز و مورمورشدن تاثیر به سزایی دارد. ورزشکارانی که در پی انجام تمرینات ورزشی دچار گرفتگی عضلانی می‌شوند، با استفاده از کمپرس سرد می‌توانند این مشکل را به‌راحتی حل کنند. 

برای این منظور باید یک حوله خیس شده با آب سرد را در یک نایلون قرار داده و در آن را به‌صورت محکم بست و سپس نایلون را برای چند دقیقه در فریزر قرارداد. حال با قراردادن کیسه بر روی محل آسیب‌دیده به مدت فقط چند دقیقه می‌توان درد را کاهش داد. کمپرس سرد را بافاصله یک ساعت تکرار کنید و برای استفاده مجدد از کمپرس سرد باید صبر کنید تا محل مورد نظرگرم شده و به دمای طبیعی خود بازگردد. 

درصورتی‌که کمپرس گرم با افزایش جریان خون باعث تسکین درد ناشی از سفتی و خشکی تاندون‌ها می‌شود و در مواردی که آسیب‌دیدگی با تورم و خونریزی همراه نباشد، کاربرد دارد. گرما مواد مغذی را به بافت آسیب‌دیده رسانده و برای درمان دردهای بدون التهاب کاربرد دارد. 

برای کمپرس گرم، یک حوله یا دستمال نخی را با آب گرم خیس کرده و سپس آن را به مدت حداکثر 15 دقیقه بر روی محل مورد نظر قرار دهید. برای کاهش درد و التهاب سیاتیک، کمپرس گرم را بافاصله دو یا سه ساعت به مدت 15 دقیقه انجام دهید. 

تغییر وضعیت قرارگیری بدن

یکی از دلایل ایجاد درد و التهاب سیاتیک، قرارگرفتن بدن در حالت تکراری و به مدت طولانی است. بنابراین لازم است که در هنگام کارکردن، نشستن، خوابیدن یا ایستادن به طور مرتب و هر بیست دقیقه یک‌بار پوزیشن بدن خود را تغییر دهید تا از اعمال فشار اضافی به عصب سیاتیک جلوگیری شود. رعایت این نکته به‌ظاهر ساده می‌تواند به شما در جهت کنترل و درمان درد و التهاب سیاتیک، کمک شایانی بکند.  

عدم انجام کارهای سنگین

یکی از مواردی که معمولاً پزشکان برای کنترل درد و التهاب سیاتیک به بیماران خود توصیه می‌کنند، این است که از انجام فعالیت‌های سنگین مانند بلندکردن اشیای سنگین و یا نشستن به مدت طولانی بپرهیزند. در واقع داشتن استراحت کافی به معنی خوابیدن زیاد نیست. زیرا همان‌گونه انجام کار زیاد می‌تواند درد و التهاب سیاتیک را تشدید کند، خوابیدن زیاد و نداشتن فعالیت بدنی نیز می‌تواند در این امر دخیل باشد.

مواردی که در فوق ذکر شد در واقع بهترین و کم‌عرضه‌ترین روش‌های درمانی هستند که هر فرد بدون صرف هیچ‌گونه هزینه‌ای می‌تواند با رعایت آنها به بهبود بیماری خود کمک کند. اما توجه به نشانه‌های بیماری در حین رعایت این موارد بسیار حائز اهمیت است. در واقع شما باید در صورت مشاهده بهبودی و یا کم‌شدن علائم بیماری، به انجام موارد فوق ادامه دهید.

اما در صورتی تشدید علائم و یا عدم مشاهده بهبودی، بهتر است هرچه سریع‌تر به پزشک متخصص مراجعه کنید. در صورت مشاهده علائمی همچون باقی‌ماندن درد و التهاب سیاتیک بیش از دو هفته، تشدید درد و التهاب سیاتیک پس از انجام هر یک از موارد فوق، احساس ضعف، بی‌حسی و گزگز در پاها و عدم کنترل ادرار و مدفوع مراجعه به متخصص مغز و اعصاب ضروری است.

به منظور آشنایی با درمان درد سیاتیک با طب سنتی و دریافت اطلاعات بیشتر، اکنون تماس بگیرید.
با ما در ارتباط باشید.

بهترین روش‌های درمان درد سیاتیک با طب سنتی

عصب سیاتیک بزرگ‌ترین عصب موجود در بدن بوده که در صورت آسیب‌دیدگی، باعث ایجاد درد در بخش‌های پایینی کمر شده که تا باسن و قسمت پایین پا نیز ادامه می‌یابد. درمان‌های معمول برای درد و التهاب سیاتیک شامل برخی از حرکات کششی، ورزش‌کردن و استفاده از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی می‌باشد. امروزه استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مرسوم شده و مردم بر این باورند که چنین داروهایی فاقد عوارض جانبی هستند. 

اما باید این نکته را در نظر داشت که درمان درد ناحیه سیاتیک با طب سنتی باید حتماً با نظر پزشک متخصص صورت گیرد. هرگونه درمان خودسرانه چه با داروهای شیمیایی و چه با داروهای گیاهی می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری را متوجه فرد نماید. از مرسوم‌ترین روش‌هایی که برای درمان درد ناحیه سیاتیک با طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • زردچوبه: زردچوبه یکی از موادی است که برای درمان درد سیاتیک با طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی است که به کاهش آنزیم‌های مولد التهاب در بدن کمک کرده و بدین ترتیب می‌تواند در تسکین درد و التهاب سیاتیک موثر باشد. کورکومین موجود در زردچوبه دارای خاصیت ضدالتهابی است و با مهار مسیرهای التهابی و کنترل عوامل مولد التهاب به کاهش درد و التهاب سیاتیک کمک می‌کند. از ترکیب یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه با چهار فنجان آب و جوشاندن آن به مدت ده دقیقه می‌توان معجونی به دست آورد که ترکیب آن با عسل و استفاده به‌صورت ناشتا، در کاهش درد موثر است. همچنین از ترکیب زردچوبه با شیر و افزودن مقداری فلفل سیاه و عسل به آن، می‌توان یک نوشیدنی موثر در تسکین التهاب و درد و التهاب سیاتیک درست کرد. امروزه انواع قرص زردچوبه در بازار موجود است که هر فردی می‌تواند بر اساس نیاز خود از آنها استفاده کند. البته همان‌طور که قبلاً ذکر شد استفاده از داروهای گیاهی باید زیر نظر پزشک و با درنظرگرفتن عوارض احتمالی آنها صورت گیرد. 
  • سیر: یکی از گیاهانی که دارای خاصیت ضدالتهابی بوده و می‌تواند ترشح سیتوکین‌های التهابی را در بدن مهار کند، سیر است. سیر علاوه بر کاهش درد می‌تواند باعث تقویت سیستم ایمنی شود. یکی از روش‌های مصرف سیر برای درمان درد سیاتیک با طب سنتی، تهیه شیر سیر است. شیر سیر علاوه بر خاصیت ضدالتهابی یک ترکیب آرام‌بخش است که مصرف آن به‌عنوان یک داروی گیاهی توصیه می‌شود. این ترکیب از مخلوط‌کردن شیر، سیر، زنجبیل و دارچین و قراردادن آن بر روی حرارت ملایم به دست می‌آید. اضافه‌کردن مقداری عسل به ترکیب حاصل و مصرف آن به‌صورت ناشتا یا شب‌ها می‌تواند در تسکین درد و التهاب سیاتیک موثر باشد. 
  • خار مریم: این گیاه دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی بوده و در بازسازی عصب‌های آسیب‌دیده نیز موثر است. خار مریم معمولاً به‌صورت دم‌نوش مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای تهیه این دم‌نوش، یک قاشق غذاخوری پودر خار مریم خشک شده را به یک فنجان آب در حال جوش اضافه کرده و در آن را بگذارید تا دم بکشد. پس از ده دقیقه مقداری عسل به دم‌نوش اضافه و میل کنید. خار مریم ممکن است با عوارض جانبی همچون اسهال، تهوع، حساسیت و خارش پوست همراه باشد و مصرف آن به زنان باردار توصیه نمی‌شود. 
  • گیاه آرنیکا: دارای خواص دارویی بسیاری بوده و در ساخت انواع ژل و پماد ضددرد و التهاب کاربرد دارد. محصولات گیاه آرنیکا در تسکین درد و التهابات ناشی از افزایش سن موثرند. تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف موضعی فراورده‌های حاوی آرنیکا مانند یک ضدالتهاب غیراستروئیدی عمل کرده و در درمان آرتروز، کشیدگی رباط‌ها و گرفتگی عضلات تاثیر دارد. همچنین ژل-های حاوی آرنیکا به کاهش التهابات عضلانی ناشی از فعالیت‌های ورزشی کمک کرده و سریعاً باعث تسکین درد در محل صدمه‌دیده می‌شود.  
  • روغن بابونه سفید: روغن بابونه سفید یا بابونه رومی دارای ترکیباتی است که خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی دارند. از سوی دیگر برخی از ترکیبات موجود در این روغن با مهار فعالیت آنزیمی و تاثیر بر انتقال‌دهنده‌های عصبی، منجر به تقویت عملکرد مغز می‌شوند. محققان بر این باورند که روغن بابونه دارای خاصیت ضددرد بوده و در تسکین دردهای عضلانی و مفاصل موثر است. ترکیب روغن بابونه رومی با روغن نارگیل و زیتون و ماساژ آن بر روی ناحیه دردناک، می‌تواند روشی موثر در درمان درد ناحیه سیاتیک با طب سنتی باشد. این درمان بهتر است روزانه 2 الی 3 بار به مدت 7 روز انجام شود تا باعث تسکین درد شود. 
  • گیاه آلوئه‌ورای هندی: این گیاه دارای ترکیباتی ملین به نام باربالوئین است که خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی فوق‌العاده‌ای دارد. بنابراین به‌عنوان یکی از گیاهان موثر در درمان درد ناحیه سیاتیک با طب سنتی شناخته شده است. خمیر حاصل از مخلوط پودر آلوئه‌ورا با زردچوبه و قراردادن آن بر روی محل مورد نظر می‌تواند به کاهش درد کمک کند.  
  • ادویه جوز بویا: پودری معطر و خوشبوست که در تهیه برخی غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ادویه به طرز شگفت‌انگیزی آرامش‌دهنده عضلات است. ماده‌ای به نام ساپونین در جوز بویا وجود دارد که باعث کاهش درد و التهاب سیاتیک می‌شود. به همین دلیل به‌عنوان یکی از مواد موثر در درمان درد سیاتیک با طب سنتی شناخته شده است. مکانیزم عمل ساپونین به این شکل است که با مهار واسطه‌های التهابی و ازبین‌بردن مواد شیمیایی مولد درد، در کاهش التهاب موثر است. نحوه استفاده از این ادویه برای کاهش درد در سیاتیک به این صورت است که از تفت‌دادن جوز بویا در روغن کنجد، روغن قهوه‌ای‌رنگی به دست می‌آید که ماساژ ناحیه آسیب‌دیده با آن می‌تواند به کاهش درد کمک کند. 
  • علف گربه: گیاهی است که ریشه آن دارای خواص مسکن و آرامش بخشی ماهیچه‌هاست. از ترکیب این گیاه با یک روغن‌پایه، محصولی موثر در برطرف‌کردن دردهای مزمن عضلانی و عصبی به دست می‌آید. مصرف روغن علف گربه به‌صورت موضعی 3 بار در روز و به مدت 7 روز توصیه می‌شود. همچنین استفاده از دم‌نوش این گیاه به‌عنوان روشی موثر در درمان درد ناحیه سیاتیک با طب سنتی شناخته شده است.

به منظور آشنایی با درمان درد سیاتیک با طب سنتی و دریافت اطلاعات بیشتر، اکنون تماس بگیرید.
با ما در ارتباط باشید.

درمان درد سیاتیک با طب سنتی با روغن اسانس

اسانس گیاهی در واقع عصاره خیلی غلیظ از یک گیاه است که حاوی مواد شیمیایی موجود در آن گیاه بوده و یک داروی قوی محسوب می‌شود. روغن اسانس ترکیب استخراج شده از گیاهان معطر است که بر اساس اینکه از چه گیاهی گرفته شده، دارای خواص منحصربه‌فردی هست. این روغن‌ها معمولاً به دو روش تقطیر و یا استفاده از فشار سرد، تهیه می‌شوند. 

آروماتراپی روشی است که در آن از روغن‌های اسانس گیاهی به‌صورت مالشی یا استنشاقی و یا ترکیبی از هر دو، برای درمان بیماری‌های خاصی استفاده می‌شود. آروماتراپی یکی از روش‌های درمان درد سیاتیک در طب سنتی است که در آن با دریافت مواد موجود در اسانس‌ها توسط سیستم تنفسی و ارسال آن به محل آسیب-دیده، تسکین درد صورت می‌گیرد. 

استفاده از روغن‌های اسانس گیاهی یکی از روش‌هایی است که در درمان درد سیاتیک با طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این روغن‌ها علاوه بر تسکین درد می‌توانند در کاهش تورم نیز موثر باشند. آنها در خود موادی دارند که با کاهش التهاب، فشار وارده بر عصب سیاتیک را کم می‌کنند. مخلوط این روغن‌ها با یکدیگر، می‌تواند اثرات به‌مراتب بهتری داشته باشد و مانع از ایجاد درد و آسیب بیشتر عصب شود. 

برخی از روغن‌های اسانس که برای درمان درد ناحیه سیاتیک در طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرند به شرح زیر هستند:

  • روغن رزماری: رزماری گیاهی با خواص آنتی‌اکسیدانی و ضددرد است که استفاده موضعی از روغن یا پماد آن می‌تواند در درمان درد در سیاتیک موثر باشد. اسید رزمارینیک و کافئیک موجود در گیاه رزماری به کاهش درد و التهاب کمک کرده و اسید رزمارینیک با تحت تاثیر قراردادن پلاسما می‌تواند التهابات را برطرف سازد. با ماساژدادن محل مورد نظر با این روغن می‌توان از خواص تسکین‌دهنده آن برخوردار شد.   
  • روغن نعنا فلفلی: این روغن با ایجاد حس خنکی باعث ایجاد آرامش در عضلات شده و در تسکین دردهای عضلانی و دیسک کمر موثر است. ماساژ ناحیه مورد نظر با روغن نعنا فلفلی باعث بهبود گردش خون شده و درد و گرفتگی عضلات را کاهش می‌دهد. منتول و منتون موجود در این روغن دارای خواص مسکن و ضددرد هستند و به همین دلیل در طب سنتی برای درمان درد در سیاتیک کاربرد دارد.  
  • روغن اسانس اکالیپتوس: اکالیپتوس دارای خاصیت گرم‌کنندگی و تسکین‌دهندگی بوده و می‌تواند گزینه مناسبی برای درمان درد ناحیه سیاتیک در طب سنتی باشد. ماساژ ناحیه آسیب‌دیده با روغن اکالیپتوس می‌تواند باعث بهبود گردش خون در محل مورد نظر شده و در تسکین درد و التهاب موثر باشد. اکالیپتوس با کمک به بهبود جریان خون، باعث انتقال بهتر مواد مغذی و اکسیژن به بافت آسیب‌دیده شده و باعث تسکین دردهای عضلانی و عصبی می‌شود. از سوی دیگر خاصیت آرامش‌بخش روغن اکالیپتوس می‌تواند باعث رفع اسپاسم عضلانی و آرامش عضلات شود. استفاده از روغن اکالیپتوس باید حتماً بااحتیاط صورت گیرد. چون این روغن خیلی غلیظ است بهتر است قبل از استفاده با یک روغن‌پایه رقیق شود. این روغن خوراکی نبوده و باید در دسترس کودکان نیز قرار نگیرد. 
  • روغن اسانس اسطوخودوس: یکی از بهترین روغن‌ها برای کاهش دردهای ناشی از استرس است. روغن اسانس اسطوخودوس دارای خاصیت ضدالتهابی بوده و به تسکین دردها و تنش‌های عضلانی کمک می‌کند. علاوه بر کاهش درد در سیاتیک دارای خواص آرامش‌بخش بوده و می‌تواند در درمان تحریک‌کننده‌های درد در سیاتیک همچون استرس موثر واقع شود.  
  • روغن اسانس گالتریا: استفاده از این روغن روشی فوق‌العاده برای کاهش سریع درد در سیاتیک است. متیل سالیسیلات موجود در گالتریا دارای خواص ضددرد بوده و مانند آسپرین عمل می‌کند. مکانیزم عمل این ماده به گونه‌ای‌ست که با کاهش فشار از روی عصب سیاتیک، به تسکین درد و التهاب کمک می‌کند. این ماده علاوه بر کاهش درد در سیاتیک در تسکین دردهای دیگری مانند سردرد و آرتروز موثر است.  
  • روغن اسانس هلیکریزوم: روغنی است با خواص ضدالتهابی، ضددرد و آرامش‌بخش که عملکرد سریعی در تسکین درد دارد و به‌سرعت درد را کاهش می‌دهد. از جمله خواص دیگری که این گیاه را معروف کرده، این است که به ترمیم سلولی کمک می‌کند. محققان بر این عقیده‌اند که مصرف روغن هلیکریزوم در محل آسیب-دیده می‌تواند در بازسازی عصب صدمه‌دیده موثر باشد. ازآنجاکه این روغن پاسخ سریعی به درد در سیاتیک می‌دهد، بسیاری از افراد آن را به روغن‌های دیگر ترجیح می‌دهند. 
  • روغن اسانس زنجبیل: وجود ترکیبات ترپنی در زنجبیل باعث شده که این گیاه دارای خواص ضددرد و ضدالتهاب باشد و به‌عنوان گیاهی موثر در درمان درد ناحیه سیاتیک در طب سنتی مورد استفاده قرار گیرد. روغن زنجبیل به‌عنوان گرم‌کننده و تسکین‌دهنده برای تسکین دردهای آرتروزی نیز کاربرد دارد. ترکیب روغن زنجبیل با سایر روغن‌های اسانس می‌تواند نتایج فوق‌العاده‌ای در کاهش درد داشته باشد.

به منظور آشنایی با درمان درد سیاتیک با طب سنتی و دریافت اطلاعات بیشتر، اکنون تماس بگیرید.
با ما در ارتباط باشید.

مؤثرترین روش‌های پیشنهادی برای درمان سنتی رگ سیاتیک 

متخصصان طب سنتی معتقدند که قراردادن مواد غذایی با طبع گرم در رژیم غذایی می‌تواند تا حدود زیادی این مشکل را حل کرده و از درد سیاتیک بکاهد. برخی از مغزیجات مانند کنجد، بادام و گردو، مواد غذایی مانند عسل و خرما و اکثر ادویه‌ها مانند زنجبیل و دارچین دارای طبع گرم بوده و در طب سنتی مصرف آنها در درمان سنتی سیاتیک توصیه می‌شود. 

گاهی ممکن است علت درد در سیاتیک به استرس و فشارهای عصبی مربوط باشد. در چنین شرایطی ممکن است مصرف عرقیات یا دم‌نوش‌های آرامش‌بخش مانند گل‌گاوزبان، بهارنارنج و بیدمشک در درمان سنتی سیاتیک موثر است. 

از دیگر روش‌های موثر در درمان سنتی سیاتیک می‌توان به طب سوزنی اشاره کرد. طب سوزنی می‌تواند با کاهش التهاب، فشار وارده از سوی دیسک کمر به ریشه‌های عصب سیاتیک را کم کند. همچنین با تحت تاثیر قراردادن نقاط مسکن، می‌تواند درد در سیاتیک را تسکین دهد و جایگزین خوبی برای داروهای مسکن باشد. 

این روش سنتی با بهبود خون‌رسانی به عضلات اطراف عصب سیاتیک، آنها را تقویت می‌کند. همچنین با تحریک عصب باعث تقویت آن می‌شود. طب سوزنی دارای خواص آرامش‌بخشی بوده و روشی موثر در تسکین دردهای ناشی از استرس است. 

درمان درد ناحیه سیاتیک با طب سنتی سوزنی معمولاً در یک دوره 3-1 ماهه انجام می‌شود. روش‌های متنوع طب سوزنی باتوجه‌به شرایط بیمار و شدت بیماری در جلسات مختلفی صورت می‌گیرد. متخصص طب سوزنی، پس از دریافت شرح حال بیمار، معاینات فیزیکی دقیقی را انجام می‌دهد و سپس آزمایشات لازم را برای او تجویز می‌کند. پس از انجام ارزیابی‌های لازم، تعداد جلسات و نوع درمان مشخص شده و بیمار تحت درمان قرار می‌گیرد.   

متخصص طب سنتی، سوزن‌های بسیار نازکی را در نقاط خاصی از بدن وارد کرده و این سوزن‌ها باعث تحریک بدن به ترشح تسکین‌دهنده‌های طبیعی می‌شوند. طب سوزنی برای درمان سنتی سیاتیک، روشی بدون درد و بی عارضه است و می‌تواند جایگزین مناسبی برای استفاده از داروهای شیمیایی باشد.   

حمام نمک سولفات منیزیم یکی از روش‌های موثر در درمان درد ناحیه سیاتیک با طب سنتی است که دارای خواص بازسازی‌کننده و آرامش‌بخشی است. استراحت در وان حاوی محلول نمک سولفات منیزیم علاوه بر التیام سیستم عصبی، باعث دفع سموم بدن و همچنین افزایش گردش خون و کاهش التهاب می‌شود. به همین دلیل روشی موثر در کاهش درد در سیاتیک و آرامش عصبی و عضلانی است.  

به منظور آشنایی با درمان درد سیاتیک با طب سنتی و دریافت اطلاعات بیشتر، اکنون تماس بگیرید.
با ما در ارتباط باشید.

مراجعه به پزشک برای درمان درد سیاتیک

وقتی روش‌های خانگی و گیاهی تأثیری در درمان درد در سیاتیک نداشته باشند و احساس درد، گزگز و یا بی‌حسی در پاها بیش از دو هفته طول بکشد، مراجعه به پزشک ضروری است. برخی از درمان‌های پزشکی رایج برای درد در سیاتیک عبارت‌اند از:

  • تزریق اپیدورال: روشی رایج برای درمان انواع درد موجود در ناحیه کمر و پاهاست که معمولاً درمان‌های دیگر در مورد آنها موثر واقع نشده است. تزریق مستقیم به محل آسیب‌دیده که درد در آن احساس می‌شود، منجر به کاهش التهاب شده و درد را تسکین می‌دهد. ناحیه اپیدورال، خارجی‌ترین سطح پوشش طناب نخاعی است که عصب‌ها در آن قرار دارند. تزریق مستقیم به این بخش می‌تواند به‌سرعت، دارو را به بافت آسیب‌دیده برساند و درد را کاهش دهد. تسکین درد پس از تزریق، ممکن است تا مدت‌ها ماندگاری داشته باشد. در این صورت فرد می‌تواند با انجام تمرینات فیزیوتراپی در جهت بهبود و رفع مشکل خود برآید. 
  • نیدل تراپی: نیدل تراپی روش نوین برای درمان گرفتگی عضلات و بهبود گردش خون در ناحیه آسیب‌دیده است که با استفاده از سوزن‌های بسیار ریزی انجام می‌شود. این سوزن‌ها خیلی ظریف هستند و قطرکم آنها تعامل خوبی را بین سوزن و بافت آسیب‌دیده ایجاد می‌کند. نیدل تراپی روشی موثر در کاهش درد و اسپاسم است و بیمار پس از انجام آن بهتر است از کارهای سنگین پرهیز کند. برخی از گرفتگی‌های عضلانی ممکن است در یک جلسه با نیدل تراپی درمان شوند، اما معمولاً باتوجه‌به نوع مشکل و شدت آن، سه تا چهار جلسه درمان لازم است. مکانیزم عمل نیدل تراپی این است که با فروکردن سوزن در نقاط حساس، بعضی از مواد متوقف‌کننده اسپاسم در بدن ترشح شده و بدین ترتیب درد و گرفتگی عضلانی کاهش می‌یابد.   
  • اوزون تراپی: روشی راحت و غیرتهاجمی برای درمان درد در سیاتیک است که معمولاً عوارضی به همراه نداشته و به همین جهت افراد زیادی به سمت این روش جلب شده‌اند. در اوزون تراپی ترکیبی از گاز  O3 و مواد دیگر به بافت‌های آسیب‌دیده تزریق می‌گردد تا با ترمیم آنها روند بهبودی افزایش یابد. امروزه این روش جایگزین بسیاری از روش‌های جراحی شده و از محبوبیت زیادی برخوردار است.

به منظور آشنایی با درمان درد سیاتیک با طب سنتی و دریافت اطلاعات بیشتر، اکنون تماس بگیرید.
با ما در ارتباط باشید.

سخن پایانی

درمان درد سیاتیک با طب سنتی و با استفاده از روش‌های خانگی امکان‌پذیر بوده و ممکن است تا حدودی باعث تسکین درد شوند. ورزش‌کردن و داشتن فعالیت‌های فیزیکی مناسب زیر نظر متخصص فیزیولوژیست در کنار مصرف داروهای گیاهی ممکن است موثر باشد، اما حتماً باید با نظر پزشک متخصص صورت گیرد. 

علاوه بر موارد فوق پیروی از یک سبک زندگی سالم و داشتن تغذیه سالم می‌تواند در درمان درد سیاتیک در طب سنتی موثر باشد. برخی از مواد غذایی حاوی کافئین و غذاهای فرآوری شده که باعث افزایش استرس می‌شوند، می‌توانند دردهای عصبی را تشدید کنند و به همین جهت مصرف چنین غذاهایی برای افراد مبتلا به درد در سیاتیک توصیه نمی‌شود. 

درد دست چپ هنگام عطسه ممکن است نشانه‌های از مشکلات عصبی، عضلانی یا حتی قلبی باشد که نباید نادیده گرفته شود. در کلینیک تخصصی ما، با استفاده از پیشرفته‌ترین روش‌های تشخیصی و درمانی، به ریشه‌یابی دقیق این عارضه می‌پردازیم. تیم مجرب ما آماده ارائه مراقبت‌های شخصی‌سازی‌شده برای بهبود سریع و پایدار شماست. فراموش نکنید که سلامت شما اولویت ماست! برای دریافت نوبت و مشاوره تخصصی، همین امروز با ما تماس بگیرید. منتظر دیدار شما هستیم تا گامی مؤثر در مسیر سلامتی شما برداریم. کلینیک ما، محل اعتماد شما!